Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet az, hogy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy mindenki megtalálja "élete párját"? Ez annnnnyira dühítő!

Figyelt kérdés
Mostanság folyton azt kell észrevennem, h mindig hihhhhetetlenül boldog, mert szerelmes. Még olyanok is, akik azelőtt soha, de soha nem voltak szerelmesek, meg tipikus "nem kell nekem komoly kapcsolat" - típusúak voltak, még azok is egyszerre találtak maguknak valakit és bummm hirtelen nagyon szerelmesek lettek. De komolyan mondom, ez mi?? Mindenkinek összejött minden és szerelmes lett és hipihepi minden? Kajak nem értem. Én maradtam le valamiről, h még mindig itt vagyok, aztán tök jól ellenék itt szerelem nélkül, de amikor a képembe tolják, annyira dühös leszek!!!!
2012. jan. 5. 21:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

lehet benne van a pakliban az irigység is, persze... de mondom, tök jól ellennék szerelem nélkül, másra tudok koncentrálni, meg van 1-2 igaz barátom, és a családom is mindennél fontosabb, de egyszerűen ha ezt KELL látnom, az kiveri a biztosítékot. pedig soha nem voltam az az irigy típus, nem zavart, h másoknak megvolt egy csomó minden, ami nekem nem, de ez most nagyon felhúz mostanában. és 21 éves vagyok, nem gondolom, h lekéstem volna bármiről, de akkor is, ilyenkor úgy össze tudnám verni a boldog szerelmeseket!!!

(nem csak a facebook-ról van szó, amit szerencsére nem használok gyakran és akkor is a munkám kapcsán, hanem mindenhol ebbe botlok)

2012. jan. 5. 22:16
 12/15 anonim ***** válasza:
őszintén,én magasról sza..k rá ki szerelmes a környezetemben és ki nem!Engem egyáltalán nem zavar az ilyesmi. 22/L
2012. jan. 6. 10:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Meg tudlak érteni kérdezo.En 23 évesen találtam meg az "igazit" és már négy éve tart.Elotte viszont sokszor voltam irigy, szomorú, kétségbeesett.Nem tudom fiu Vagy-e vagy lány de én lány vagyok és a lányoknak talán még nehezebb.Foleg Valentín nap kornyékén...ohh.Barátnoimnek már 16éves koruktol mindig volt valakijuk és mindig holt szerelmesek voltak.Duhített.Minden akcion, bulin az aktuális párjukkal jelentek meg és velem nem foglalkoztak.Ez van. A szerelmes ember nincs tekintettel másokra. A Valentín nap még mindig sokk nekem.A szerelem elsosorban magánugy és nem kozugy.Nem kell mindenkinek az arcába nyomni
2012. jan. 6. 11:18
 14/15 A kérdező kommentje:
igazából... a Valentin nap teljesen hidegen hagy. eléggé gagyi, meg idétlen "ünnep"-nek tartom (bár nyilván rosszul esik, h másokkal ezen a napon fokozottan többet törődnek, mint mondjuk velem), de amit elmondtál, tényleg igaz, h főleg fiatalabb korban, ha a lánynak van barátja, tesz a többi barátnőjére. ezt mondjuk sose értettem, most akkor a barátnők csak addig kellenek, amíg nincsen pasija az illetőnek?
2012. jan. 6. 21:59
 15/15 anonim válasza:
De ez amúgy tényleg így van nekem is volt egy két legjobb barátnőm de bepasiztak és azóta soha nem is kerestek meg ha én kerestem őket nem is érdekeltem őket de ha el kell mondani valakinek hogy mennyire szerelmes akkor persze jó vagyok :(
2012. jan. 7. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!