Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú Lány barátság? Szerintetek létezik?
2 nagyon jó fiú barátom van. Mondhatni, ők a legjobb barátaim.
Egyikükkel úgy kezdődött a barátságunk, hogy nagyon megtetszettem neki és mindent megpróbált, hogy viszonozzam az érzéseit. Nem sikerült. Azt javasoltam, hogy legyünk barátok. Álmomban sem gondoltam volna, hogy tényleg azok leszünk. Szépen fokozatosan nagyon jó barátok lettünk vele és a legjobb barátjával. 3. éve tart a nagy barátság és eddig nyoma sem volt a vonzalomnak, szerelemnek vagy bármi hasonlónak köztünk. Eddig. Nem gondoltam volna, hogy pont én leszek az, aki elkezd többet érezni...Nem az először említett pasi, (aki járni akart velem) hanem a másik az érintett... Elég hülyének érzem magam, hiszen mindössze annyi kellett ahhoz, hogy elinduljon bennem valami, hogy megbántott majd később bocsánatot kért, megölelt én meg beleszerettem...Hát most ez a helyzet.
Szóval: Szerintem létezik fiú lány barátság. Én még mindig a barátomnak tartom. Most még biztos nem fogok bevallani semmit, mert nem is vagyok biztos az érzéseimben. Nem vagyok szerelmes, tehát folytatódhat ez akár barátságként is. Egyelőre.
Jócskán kifejtettem a választ, tudom, sokakat nem is érdekel, de aki elolvasta, annak köszönöm :) Gondoltam megosztom veletek :)
Még hozzátenném, hogy a két legjobb barátomon kívül több fiú haverom is van és ki kell jelentenem, nagyon jól működik a dolog :) Köszi, hogy "meghallgattatok" :)
(18/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!