Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság, vonzalom, mi ez és mi lehet belőle? Létezik önzetlen barátság fiú és lány között?
Én nem hiszek a fiú-lány barátságban, de sokan mondják, hogy lehetséges. Szinte mindig lányoktól hallom, vagy néhány fiútól de ők is lányok jelenlétében mondják ezt. Először is kössük ki, hogy a barátság egy oda-vissza dolog. Nem arról szól, hogy az egyik fél szórakoztatja a másikat és a kedvébe jár, a másik viszont nem sok energiát fektet az egészbe, csak élvezi a barátja társaságát. Ez a kihasználás. A barátság arról szól, hogy a személyiségetek passzol, megtaláljátok a közös hangot és megértitek egymást, együtt nevettek és a szívességek is kétirányúak.
A fiú-lány "barátság" általában úgy néz ki, hogy a fiú annak reményében, hogy majd egyszer megkaphatja a lányt, sok sok időt rááldozva szórakoztatja a csajt. Szívességeket tesz neki, kedves vele, kellemes időtöltést biztosít. A lánynak ez nagyon jó és simán megteheti, hogy nem viszonozza a fiú kedvességét, nem megbízható és nem szórakoztató, hiszen a fiú úgyis sokáig kitart mellette a dugás reményében. Remélem sikerült kifejtenem hogy ez nem normális
A lányok azért hisznek a fiú-lány barátságban, mert nekik az egészből annyi látszik, hogy nagyon jól érzik magukat egy olyan fiú mellett, akire amúgy nem is tekintenek férfiként. A fiúk pedig hisznek benne, hogy előbb-utóbb kiérnek a barátság fázisából és rendes kapcsolatban lehetnek a csajjal.
Őszinte barátság csak akkor lehetséges, ha a nő is legalább annyira jó társaság, mint a férfi és ugyanúgy tesz valamit a barátságukért. Nem hagyja cserben a pasit, nem veszi semmibe az érzéseit, stb. Én mindenesetre nem hiszek ebben, a nők és férfiak annyira különböző természetűek, hogy nem tartom elképzelhetőnek a barátságot köztük. Még ha a férfi szex nélkül is élvezi a nő társaságát, az egy kikerülhetetlen tény, hogy egy szép férfi és szép nő vonzalmat éreznek egymás iránt. Ez így természetes. Pont az lenne a természetellenes, ha nem éreznének szexuális vonzalmat.
Nekem van egy sima fiú haverom, akivel mindig jót beszélgetünk. És semmit nem akarunk egymástól. Nemrég én adtam neki tanácsot csajügyben.
Jobban szeret mint a bátyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!