Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi és nő között létezik barátság? Pasi és ex barátnő között? Vélemények?
Férfi és nő között létezik barátság?<--Igen létezik! Szerintem az 1 tév hit ,h 1 idő után minden esetbe valamelyik résztvevő beleszeretne.
Saját T. 22/F
Az én két legjobb barátom férfi: 10 éve vagyunk jóban, imádjuk egymást, de nem kezdene ki senki senkivel a társaságban. Az egyik exemmel is jó barátságot ápolok, de ő másik városban él, így az a kapcsolat nem olyan közeli, ezért ezzel kapcsolatban nem is mernék bizonyosat állítani.
24/N
Szerintem is létezik. Én az egyik osztálytársammal vagyok így. Nem tetszik külsőre annyira, nem is nagyon vonzódom hozzá, de egyébként tök jókat beszélgetünk meg poénkodunk. És ez nem pár hónapja van így. Bár szerintem egy ilyen kapcsolat könnyen, könnyebben megváltozhat mint két azonos nemű közti barátság, ezért gondolják sokan hogy nincs.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!