Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt velem? Mi a baj? Megutáltam, vagy meguntam a barátomat?
A barátommal 1 éve vagyunk együtt. Ő az egyik bnőmmel vesztette el a szüzességét, amit nekem a bnőm nem mondott el, csak a barátom, de még a randizgatások előtt.
Csalódtam a bnőmben, és bár tudtam, hogy a baráti társaság meg minden ott lesz, de elkezdtünk járni a pasimmal.
Egy másik bnőm is járt vele, de ő vele annyira nem voltunk sose jóba.
Most jutottam el arra a szintre, hogy zavar, ha az exeit egy szórakozóhelyen látom velünk. Néha-néha fél szemmel odanéz rájuk. Azt hiszi nem veszem észre de látom.
Volt mikor hozzám beszélt, és a mellettem levő exét nézte minden elmondott mondat után. Csak egy pillanatra nézett oda de akkor is zavart!!!!
Most mit csináljak? Bár beszéltem vele erről, de nem nagyon mondott rá semmit.
Mindig mondogatja hogy szeret, meg nem akar elveszíteni és hogy mindennél jobban imád, és nem csak mondja, mert érzem is, meg mindig cirógat, de akkor ez miért van? Érez még valamit irántuk? Vagy csak azért van velem, hogy kárpótolja őket valakivel? Kétségbe avgyok esve teljesen.
Én is szeretem őt, de ez a izé bennemvan.
Minden véleményt fogadok!!!!!
én is egy "ex" vagyok,a volt barátommal csak baráti kapcsolatban vagyunk mert ismerjük egymást mint a tenyerünket és nagyon jól elbeszélgetünk...
ne féltékenykedj meg aggódj folyamatosan egy ilyen dolog miatt,mert ha sokáig cseszegeted őt valamivel ami meg sem történt hogy megcsal vagy ilyesmi,akkor kiborul a bili és tényleg megcsal mert állandóan piszkálod,és vágyni fog arra hogy valaki csak szeresse és kényesztesse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!