Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi történt velem? Mi a baj?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt velem? Mi a baj? Megutáltam, vagy meguntam a barátomat?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 éve vagyunk együtt. Ő az egyik bnőmmel vesztette el a szüzességét, amit nekem a bnőm nem mondott el, csak a barátom, de még a randizgatások előtt.

Csalódtam a bnőmben, és bár tudtam, hogy a baráti társaság meg minden ott lesz, de elkezdtünk járni a pasimmal.

Egy másik bnőm is járt vele, de ő vele annyira nem voltunk sose jóba.

Most jutottam el arra a szintre, hogy zavar, ha az exeit egy szórakozóhelyen látom velünk. Néha-néha fél szemmel odanéz rájuk. Azt hiszi nem veszem észre de látom.

Volt mikor hozzám beszélt, és a mellettem levő exét nézte minden elmondott mondat után. Csak egy pillanatra nézett oda de akkor is zavart!!!!

Most mit csináljak? Bár beszéltem vele erről, de nem nagyon mondott rá semmit.

Mindig mondogatja hogy szeret, meg nem akar elveszíteni és hogy mindennél jobban imád, és nem csak mondja, mert érzem is, meg mindig cirógat, de akkor ez miért van? Érez még valamit irántuk? Vagy csak azért van velem, hogy kárpótolja őket valakivel? Kétségbe avgyok esve teljesen.

Én is szeretem őt, de ez a izé bennemvan.

Minden véleményt fogadok!!!!!

2012. máj. 26. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezzel csak annyit tudsz csinálni, hogy befejezed az aggodalmaskodást, és nem cseszteted ezzel szegényt. Előre tudtad, hogy az exei a társaságban van, ha érezne még irántuk valamit, még mindig velük lenne és nem veled.
2012. máj. 26. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem már az elején nem kellett volna vele összejönni hogyha tudtad hogy az exei a b.nőid.Arról ő nem tehet hogy a te b.nőid.Vagy megszoksz v megszöksz.
2012. máj. 26. 16:20
 3/7 anonim válasza:
Szerintem azért viselkedik velük így, mert még kötődik hozzájuk. Ismétlem KÖTŐDIK, és nem szereti őket. Ha azt mondja téged szeret, akkor hidd el neki. Ne kapd fel mindenen a vizet, ne legyél féltékeny, mert te fogsz rosszul járni, hidd el. Ezt saját tapasztalatból mondom. Legjobb bnőm és a barátom, azelőtt nagyon jóba voltak mielőtt mi járni kezdtünk, majdnem összejöttek, aztán mégsem. és tudom, hogy a mai napig tetszik a bnőmnek a pasim, és ezért én is rengeteget féltékenykedtem. Ezt megunta barátom egyszer, és kicsit elbeszélgetett velem. Azóta nem vgayok féltékeny, mert érzem, hogy ezzel csak rosszabbat csinálnék. Ne féltékenykedj. Ha veled van, és nem velük, akkor téged szeret. :) ne foglalkozz velük. és ha nem akarsz, ne menjetek egy társasággal a bnőiddel.. :)
2012. máj. 26. 16:21
 4/7 A kérdező kommentje:
egyébként ezmiatt a libidóm is csökkent az utóbbi időbe. Szinte alig szeretkezünk. Bár ő se nagyon erölteti...
2012. máj. 26. 16:21
 5/7 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy ez a "ne menjünk velük együtt" dolog eléggé kiköszöbölhetetlen. Mindig odapofátlankodnak ha ketten avgyunk, ha többen. Nem hívja senki, de jön.
2012. máj. 26. 16:23
 6/7 anonim válasza:

én is egy "ex" vagyok,a volt barátommal csak baráti kapcsolatban vagyunk mert ismerjük egymást mint a tenyerünket és nagyon jól elbeszélgetünk...

ne féltékenykedj meg aggódj folyamatosan egy ilyen dolog miatt,mert ha sokáig cseszegeted őt valamivel ami meg sem történt hogy megcsal vagy ilyesmi,akkor kiborul a bili és tényleg megcsal mert állandóan piszkálod,és vágyni fog arra hogy valaki csak szeresse és kényesztesse

2012. jún. 2. 12:11
 7/7 A kérdező kommentje:
igazatok van. ha nem veszek rólak tudomást talán egyszerűbb lesz. Vagy én is ismerkedek, flörtölök az orra előtt másokkal, hátha észhez tér egy kicsit.
2012. jún. 2. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!