Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan támogathatnám a barátomat? Haldoklik az apukája.
4 hónapja vagyunk együtt a barátommal, nagyon szeretem. Sajnos az apukájáról kiderült hogy rákos, és nincs sok hátra neki. Szeretnék most mellette lenni, és lelkileg támaszt nyújtani neki, nagyon maga alatt van, ami teljesen érthető , én türelmes vagyok vele. Van hogy elutasító velem, és rajtam "vezeti" ezt le, másnap azért elnézést kér. Nem voltam még ilyen helyzetben , és teljesen tehetetlennek érzem magam :/
17.L
A gyászt mindenki másképp dolgozza fel. Én adtam pár napot a páromnak mert ő ezt kérte, hogy most szeretne egy kicsit egyedül lenni. Soha az életbe nem hoztam szóba azt az illetőt akit elvesztett. Igaz ő hirtelen halt meg nem szenvedett.
Mindenesetre az ahogy ebben a pár hónapban viselkedik vagy viselkedni fog, az nem az ő hibája, hidd el néha jobb ezt a feszültséget valakin leveztetni, mint évekig hordani egy keresztet.
Kitartást Kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!