Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a szüleim nem kedvelik a barátomat?
mit foglalkozol vele, nem a szüleidnek választasz párt, hanem magadnak. Ara meg xarj magasról, hogy nem tetszik neki, vagy ha igen, akkor is kérdezd meg hogy mégis mi nem tetszik nekik rajta.
De pl én se engedek ebbe beleszólni senkinek hogy kivel és hogy vagyok.
mondd meg nekik, hogy "nem nektek kell vele lenni" és nem kell velük foglalkozni :D
(én is ezt teszem 17/L)
Nos, nekem van egy olyan ismerősöm (szerencsére nem közeli), aki nem megfelelő férfival házasodott össze (az ő családjában, kultúrájában nem kirívódolog verni a nőt).
A családja természetesen nem örült neki, gondolom ő is így válaszolhatott.
Aztán már többször elmenekült, mert ütötte verte az ember, de a négy ygerek miatt mindig visszament, a családnak meg csak fehér gádzsi volt, nem törődtek vele, ha össze is volt verve teljesen.
Egy percig nem sajnálom az ilyeneket, a család nem mindig véletlenül tanácsol valamit.
Ha így jársz, akkor mit mondjon a szülő? Nem nekem kell vele lenni, hanem Neked kislányom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!