Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfi és nő között létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi és nő között létezik barátság? Pasi és ex barátnő között? Vélemények?

Figyelt kérdés
ha lehet kérnem egy pár mondatos kifejtéssel támasszátok alá a véleményeiteket kort és nemet is írjatok köszi.
2012. máj. 31. 22:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kimondtad a kulcsszót: " még az is kérdéses hogy tudom e magam fékezni a barátság zónáig de remélem igen. "

Szóval ez nem barátság, ez már most több.

24/N

2012. máj. 31. 23:07
 12/13 A kérdező kommentje:
áh nem. még keveset tudsz arról hogy ezt megitéld. még én se tudom. sok tényező van ami blokkol. viszont annyira látom hogy egymáshoz illünk hogy már már kiváncsi vagyok mennyire erős ez a blokk. amúgy meg arra az esély hogy egyáltalán belemennék a kapcsolatba 1-2 % és arra hogy lehetne ujra kapcsolat még kevesebb is
2012. máj. 31. 23:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem a legjobb barátaim között van TÖBB volt barátnőm is... Ezt a kérdést valamiért mindenki túlspirázza. ha kijöttök egymással, szeretitek egymás társaságát, miért ne lehetnétek barátok? Némeik mostanra már másik haverom barátnője. Persze mindig van olyan, ha mondjuk sörözünk valahol, vagy elmegyünk bulizni és ott van valamelyikük, mindig eszembe jut, hogy már dugtunk és milyen jó volt...

a legtöbb ember emiatt nem tud barátkozni az exével mert ennél a gondolatnál elkezd rinyálni, és vissza akarja szerezni, pedig ezt a gondolatot ilyenkor villámgyorsan el kell hessegetni... Én ezt egyszerűen letudom annyival:

Használt ruhát sem veszek:)

25/f

2012. jún. 2. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!