Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi és nő között létezik barátság? Pasi és ex barátnő között? Vélemények?
Kimondtad a kulcsszót: " még az is kérdéses hogy tudom e magam fékezni a barátság zónáig de remélem igen. "
Szóval ez nem barátság, ez már most több.
24/N
Nekem a legjobb barátaim között van TÖBB volt barátnőm is... Ezt a kérdést valamiért mindenki túlspirázza. ha kijöttök egymással, szeretitek egymás társaságát, miért ne lehetnétek barátok? Némeik mostanra már másik haverom barátnője. Persze mindig van olyan, ha mondjuk sörözünk valahol, vagy elmegyünk bulizni és ott van valamelyikük, mindig eszembe jut, hogy már dugtunk és milyen jó volt...
a legtöbb ember emiatt nem tud barátkozni az exével mert ennél a gondolatnál elkezd rinyálni, és vissza akarja szerezni, pedig ezt a gondolatot ilyenkor villámgyorsan el kell hessegetni... Én ezt egyszerűen letudom annyival:
Használt ruhát sem veszek:)
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!