Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik barátság fiú és lány között? Ha igen, miért nem?
Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 22:04
2/11 anonim válasza:
Letezhet. 20 eve az egyik legjobb baratom egy fiu.
Mindent meg lehet vele beszelni. Pl o adja a legjobb tanacsokat szerelmi ugyekben.
3/11 anonim válasza:
#2: Persze, mert titkon odavan érted legalább 10 éve... Ismerős az ilyen, én voltam a szenvedő alany.
4/11 anonim válasza:
Szerintem nem az a kérdés, hogy létezik-e, hanem hogy hogyan tudják feldolgozni azt, ha valamelyiküknek nem kell "úgy" a másik. Egy idő után valamelyik fél úgyis többet akar majd, ez valamilyen szinten normális is. A gond ott kezdődik, ha becsúszik egy visszautasítás, és a "lepattintott" illető ezt nem tudja kezelni. Szerintem lehetséges barátság, de akkor vagy hallgat az érzéseiről az, aki többet szeretne, vagy normálisan tudják kezelni a szituációt, miután visszautasították a többet akaró illetőt.
6/11 anonim válasza:
2. vagyok. Nalunk soha nem akart egyikunk sem tobbet. Azota ez a baratom megnosult ( 10 eve) ket gyerekuk van.
8/11 A kérdező kommentje:
1: csak annyit írnék: Karinthy. ;)
2012. dec. 23. 10:07
9/11 A kérdező kommentje:
4: szerintem ahol már az egyik fél többet akar a másiktól, ott régen nem lehet barátságról beszélni. és miután az az illető, aki többet érez a másik iránt, és ezt el is mondta neki, szerintem sosem lesz már ugyanolyan a kapcsolatuk.
2012. dec. 23. 10:11
10/11 anonim válasza:
Mindíg tanul valamit az ember... am. első voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!