Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiú-lány barátság? (bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú-lány barátság? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliban aki szinte én a legjobb barátom de én többet érzek iránta puszta barátságnál azt mondta hogy tetszem neki meg mindig mondja hogy cuki vagyok stb... de mindig hajtogatja hogy olyan jó hogy a barátja vagyok meg ilyenek... tetszem neki?

és mit tegyek szerintetek járna velem?

2012. dec. 21. 20:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Na ugye,hogy nincs igazi fiú-lány barátság.Kérdezz rá,lehet szerencséd van.
2012. dec. 21. 20:05
 2/11 A kérdező kommentje:
csak attól félek hogy a végén még megutál meg nem tudom mit kérdezzek pontosan? hogy járnál e velem? vagy mi?
2012. dec. 21. 20:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem utálhat meg,ha egyszer a barátod lett.Mond meg,hogy te többet érzel,mint barátság,és ő is így van-e,járna e veled.
2012. dec. 21. 20:09
 4/11 anonim ***** válasza:

A kérdésre alapból nyomtam egy hangos NEM-et. (Aztán rájöttem nem épp erre vagy kíváncsi)

a, verzio : Tényleg jó barát vagy és fél hogy elveszít

b, verzio: Nem tetszel Neki. Valljuk be, az nem épp pozitív jelentéstartalommal bíró szó, h 'cuki', egy fiúra.

megoldasi alternativak:

x, A barátja maradsz, az tuti biztos talajon áll. De így majd minden este kiverheted a farkad a képére.

y, bepróbálkozol, ami rohadtul rizzikos (mert ha egy lány járni akar valakivel, azt általában tudatja az illetővel. Manapság kevés a szégyellős 'nebántsvirág' típus)és ha nem jön össze, akkor vállalod a következményeket. - számos kimenetele lehet...ezeket az opciokat már nem írnám le.

Sok szerencsét Kissrác!

2012. dec. 21. 20:10
 5/11 A kérdező kommentje:
kissrác hát 17 éves vagyok de nem baj és kösz a válaszokat kivéve az x lehetőséget az elég bunkó volt
2012. dec. 21. 20:17
 6/11 anonim válasza:

Hasonló cipőben járunk ahogy látom. Nekem is mondta, hogy milyen fontos barátja vagyok, de én többet szeretnék barátságnál. Csak halogatom a rákérdezést, pedig már kellene, mert én SZERETEM, ezért ez a "csak barátság" lassan felemészt...

Szerintem én még az idén rákérdezek, tégy így te is :D Remélem sikerrel járunk :)

2012. dec. 21. 21:17
 7/11 anonim válasza:

Szia 16/L

Szerintem próbálj apró jeleket küldeni neki.

Én is így jöttem össze nemrég a mostani fiúmmal.Gimi eleje óta barátok voltunk :) (elején nem két oldalú szerelem volt) egész nyáron találkozgattunk a haverokkal néha elhívott kettesbe Pl: moziba (megfogta a kezem) margit-szigetre sétálgatni(átkarolt meg ilyen apróságok). nyár végén összejött az osztály egyet bulizni. a barátnő "véletlenül" leöntött kólával. felmentem hozzá beszélgettünk megcsókolt és utána átbeszéltük a dolgokat és most boldog pár vagyunk :) /próbáld a tudtára adni hogy hogy érzel vagyis hogy több mint egy barát. hajrá drukkolok írd meg hogy mi lesz :)/

2012. dec. 23. 00:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát én is pont így vagyok ezzel most, hogy félek hogy ha megmondom a lánynak hogy szeretem akkor már a barátom sem akar majd lenni, de am én is azt mondom mint a többiek hogy előbb vagy utóbb mondd meg neki h mit érzel én a héten tervezem elmondani. Egy-két bátorító feles nem árthat szerintem ;) neked szerintem jobb esélyeid vannak mint nekem
2012. dec. 23. 14:42
 9/11 A kérdező kommentje:
megkérdeztem facebookon és kilépett az óta nem beszéltünk erről pedig személyesen is találkoztunk de nem merem megint felhozni most akkor mi van?
2012. dec. 23. 18:07
 10/11 Egy Srác Asszem ***** válasza:

Szerintem jelezné ha többet akarna (de nem biztos) és lehet h egy jó barátot veszítessz el ha rákérdezel.

Látom már késő háát ha elmodntad és kilépett szerintem se hozd fel a témát többször...

2012. dec. 24. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!