Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-lány barátság? (bővebben lent)
Van egy lány a suliban aki szinte én a legjobb barátom de én többet érzek iránta puszta barátságnál azt mondta hogy tetszem neki meg mindig mondja hogy cuki vagyok stb... de mindig hajtogatja hogy olyan jó hogy a barátja vagyok meg ilyenek... tetszem neki?
és mit tegyek szerintetek járna velem?
A kérdésre alapból nyomtam egy hangos NEM-et. (Aztán rájöttem nem épp erre vagy kíváncsi)
a, verzio : Tényleg jó barát vagy és fél hogy elveszít
b, verzio: Nem tetszel Neki. Valljuk be, az nem épp pozitív jelentéstartalommal bíró szó, h 'cuki', egy fiúra.
megoldasi alternativak:
x, A barátja maradsz, az tuti biztos talajon áll. De így majd minden este kiverheted a farkad a képére.
y, bepróbálkozol, ami rohadtul rizzikos (mert ha egy lány járni akar valakivel, azt általában tudatja az illetővel. Manapság kevés a szégyellős 'nebántsvirág' típus)és ha nem jön össze, akkor vállalod a következményeket. - számos kimenetele lehet...ezeket az opciokat már nem írnám le.
Sok szerencsét Kissrác!
Hasonló cipőben járunk ahogy látom. Nekem is mondta, hogy milyen fontos barátja vagyok, de én többet szeretnék barátságnál. Csak halogatom a rákérdezést, pedig már kellene, mert én SZERETEM, ezért ez a "csak barátság" lassan felemészt...
Szerintem én még az idén rákérdezek, tégy így te is :D Remélem sikerrel járunk :)
Szia 16/L
Szerintem próbálj apró jeleket küldeni neki.
Én is így jöttem össze nemrég a mostani fiúmmal.Gimi eleje óta barátok voltunk :) (elején nem két oldalú szerelem volt) egész nyáron találkozgattunk a haverokkal néha elhívott kettesbe Pl: moziba (megfogta a kezem) margit-szigetre sétálgatni(átkarolt meg ilyen apróságok). nyár végén összejött az osztály egyet bulizni. a barátnő "véletlenül" leöntött kólával. felmentem hozzá beszélgettünk megcsókolt és utána átbeszéltük a dolgokat és most boldog pár vagyunk :) /próbáld a tudtára adni hogy hogy érzel vagyis hogy több mint egy barát. hajrá drukkolok írd meg hogy mi lesz :)/
Szerintem jelezné ha többet akarna (de nem biztos) és lehet h egy jó barátot veszítessz el ha rákérdezel.
Látom már késő háát ha elmodntad és kilépett szerintem se hozd fel a témát többször...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!