Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Az a kérdés elmondjam-e neki hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit már régota ismerek es régota szerelmes vagyok belé . A probléma ott van hogy nem tudom ő mit érez irántam . Most barátok vagyunk de én többet szeretnék már régóta . Ha barátok maradunk akkor sokat fogok szenvedni, de ha elmondom neki és tönkre megy a barátságunk akkor legalább el tudom felejteni .2012. dec. 17. 18:16
1/2 anonim válasza:
Mondd el neki! Ess túl rajta, jól látod utána jobb lesz.
Így vagy úgy, majd elválik. Ugyan ilyen helyzetben voltam és amilyen gyáván viselkedtem fél évig szenvedtem, mire kinyögtem, hogy szerelmes vagyok belé.
Hát nem jött össze:( De legalább egy idő után a szenvedés is elmúlt. Lehet hogy te sikeresebb leszel!
2/2 anonim válasza:
nekem is volt egy ilyen esetem.. én elmondtam neki ő tisztán megmondta hogy nem érdeklem és ezáltal a barátságunk végérvényesen is elromlott.. és én még mindig nem igazán tudom őt elfelejteni, pedig már kb fél éve volt ez:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!