Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú Lány barátság? Szerintetek létezik?
csak akkor ha együtt részegedtek le sokszor, lát okádni, hall böfögni, megtapasztalja milyen hatalmasakat tudsz f*ngani - magyarul minden nőies, általa szexis vonást ami benned van taszítóvá teszed számára valamivel.
meg ócska lógós*ggű nacikban, lerúgott edzőcipőben csapzott hajjal találkozol vele alaktalan fölsőben kb. pasinak öltözve...
akkor tud rád nézni Emberként.
ha csak kicsit is a dugnivalót látja benned előbb-utóbb szerelmet vall.
szóval: ha pasibarátot akarsz legyél ordenáré, a lehető legrosszabb pasis-csaj
igen, valakinél igen
de van oylan is hogy néha barátok vagytok, néha majdnem kapcsolat van koztetek, de sajnos avalamikor meg semmi
Faterom erre a következőt szokta volt mondani : "Fiú és lány között nincs barátság,csak olyan van,hogy dugunk vagy nem :D
Na de az én véleményem szerint sincs,mert az egyik fél úgyis mindig többet akar,nekem is volt már úgymond néhány nagyon jó csaj barátom és a vége mindig az lett,hogy vagy én szerettem beléjük,vagy ők estek belém... Szóval nincs fiú és lány között barátság.
NAGYON JÓ fiú-lány barátság nincs... 2x is megjártam a legjobb csaj haverommal :/
olyan persze h beszélgetek vele suliba meg piszkálom ,de sulin kívül már semmi nagyon,mármint olyan,hogy elmennék hozzá meg stb, olyan nincs ha meg már vki ien szinten van akkor biztos h lesz belőle több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!