Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiú Lány barátság? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú Lány barátság? Szerintetek létezik?

Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 13:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%
Az én barátnőm már többször hitte hogy vannak fiú barátai... aztán több-kevesebb idő után mindig kibújt a szög a zsákból és kivétel nélkül szerelmet vallottak..
2013. jan. 12. 14:05
 12/24 anonim ***** válasza:
igen létezik,nekem sok lány sima barátnőm van. 18/F
2013. jan. 12. 14:08
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

csak akkor ha együtt részegedtek le sokszor, lát okádni, hall böfögni, megtapasztalja milyen hatalmasakat tudsz f*ngani - magyarul minden nőies, általa szexis vonást ami benned van taszítóvá teszed számára valamivel.

meg ócska lógós*ggű nacikban, lerúgott edzőcipőben csapzott hajjal találkozol vele alaktalan fölsőben kb. pasinak öltözve...

akkor tud rád nézni Emberként.

ha csak kicsit is a dugnivalót látja benned előbb-utóbb szerelmet vall.

szóval: ha pasibarátot akarsz legyél ordenáré, a lehető legrosszabb pasis-csaj

2013. jan. 12. 14:13
 14/24 anonim ***** válasza:

igen, valakinél igen

de van oylan is hogy néha barátok vagytok, néha majdnem kapcsolat van koztetek, de sajnos avalamikor meg semmi

2013. jan. 12. 14:26
 15/24 J.D. Salinger válasza:

Faterom erre a következőt szokta volt mondani : "Fiú és lány között nincs barátság,csak olyan van,hogy dugunk vagy nem :D

Na de az én véleményem szerint sincs,mert az egyik fél úgyis mindig többet akar,nekem is volt már úgymond néhány nagyon jó csaj barátom és a vége mindig az lett,hogy vagy én szerettem beléjük,vagy ők estek belém... Szóval nincs fiú és lány között barátság.

2013. jan. 12. 15:02
 16/24 anonim ***** válasza:
Van egy fiu baratom mar 18 eve. Sosem akartunk egymastol tobbet. A egyik legjobb baratom.
2013. jan. 12. 15:16
 17/24 anonim ***** válasza:
HAVERok lehetnek fiú és lányok. De barátok nem. Barátság az, mikor megosztasz vele mindent, és semmi feszengés nincs benned előtte. Nekem is van saját példám és mivel igencsak friss megosztom veled... Több mint fél éve vagyunk barátok egy sráccal, mindent tudunk egymásról, gyakran találkozunk, dicsér, becézget... Pár napja a moziban, ahol 4en voltunk, ő mellettm volt és bújtam hozzá, játszottunk a másik ujjaival, az enyémnek nyomta az homlokát és simogatta az arcom. Megkeveredtem, bevallom! :D Szóval valami van, lesz... És remélem, hogy tovább már nem marad barátság...
2013. jan. 12. 19:01
 18/24 anonim ***** válasza:
90%

NAGYON JÓ fiú-lány barátság nincs... 2x is megjártam a legjobb csaj haverommal :/

olyan persze h beszélgetek vele suliba meg piszkálom ,de sulin kívül már semmi nagyon,mármint olyan,hogy elmennék hozzá meg stb, olyan nincs ha meg már vki ien szinten van akkor biztos h lesz belőle több is.

2013. jan. 14. 21:50
 19/24 anonim ***** válasza:
Létezik, csak ritkább, mint az egynemű barátság és nem is annyira erős. Ez nem amiatt van, merthogy egymásba szerethetnek. Nem, lehet, hogy egyáltalán nem tetszenek egymásnak. Ez amiatt van, mert két különböző nemű ember különböző. :D
2013. jan. 16. 21:00
 20/24 anonim ***** válasza:
Eddig hittem, hogy van, most a legjobb barátom szerelmes belém... Nincs!!! Egyszerűen nem működik!
2013. jan. 16. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!