Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik fiú lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik fiú lány barátság?

Figyelt kérdés
Indokot is létszi meg kort is
2012. máj. 19. 21:40
1 2
 1/13 dzsola ***** válasza:
0%
minden fiu csak a szexet akkarja, talán kivéve a melegek
2012. máj. 19. 21:43
 2/13 anonim ***** válasza:

Igen, mert működik. Egyikünk sem akar a másiktól semmit, csak barátok vagyunk, őszintén elmondunk egymásnak mindent.

22 L

2012. máj. 19. 21:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Fiú-lány között igen, férfi-nő között nem! Hát lehet önzetlen legjobb barátság is 1 szerelemből(habár barátságból is szerelem); de ha van 1 megegyezés s letisztázzátok, hogy barátok vagytok, akkor megszűnnek a problémák. S tapasztalatból mondom, hogy annyira jó barátság is van, hogy inkább nem szeretnél járni vele, mert neked ez a barátság többet jelent.
2012. máj. 19. 21:47
 4/13 anonim ***** válasza:
Azthiszem igen. Nemrég megismertem egy hihetetlenül jófej, eredeti, értelmes csajt. Egyszerűen nem vonzódok hozzá, pedig nem csúnya. Mindent meg tudunk beszélni, élvezzük egymás társaságát, de ennyi.
2012. máj. 19. 21:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát, nekem 2 férfi barátom is van. Az egyik már nős, de nagyon közeli barátom, persze a felesége is, de gyakran találkozok a sráccal úgy, h csak ketten vagyunk, és senkinek semmi rossz nem jut eszébe. A másik fiú barátom... hááát... kb 4 éve az egyik legjobb barátom, sose jutott eszünkbe, h járjunk vagy mittonén, csak ez olyan barátság, h minden belefér :$ tehát a szex is, de pl ha vki kapcsolatban van, akkor is fenntartjuk a barátságot, csak az intim részeket hanyagoljuk. Ezt vedd, aminek akarod :D
2012. máj. 19. 21:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Uccsú vagyok 22 lány
2012. máj. 19. 21:56
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha nem a TV és a média hülyeségein nőttetek fel, akkor simán lehet, innentől már csak emberi tulajdonságok kérdése, nem lehet általánosítani, ez hülyeség.

Vannak még normális emberek is, nem csak agyhalott szexmániás minden héten beb*szva más emberrel párzó egyének.

2012. máj. 19. 22:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Persze hogy létezik; ha a csaj ronda!
2012. máj. 19. 22:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Mindenképpen. A barátság nem nemekhez kötött. Hol van megírva, hogy a fiúk csak fiúkkal barátkozhatnak, a lányok pedig csak lányokkal? Sehol. Attól, hogy ellentétes neműek, a gondolkodásmódjuk, a felfogásuk, és minden egyéb, ami alapján egy barátság kialakulhat, lehet, hogy azonos. Innentől kezdve miért ne lehetne? És néha, meg merem kockáztatni, hogy bizonyos esetekben őszintébb ez a barátság, mint a fiú-fiú, lány-lány kapcsolat.

16/f

2012. máj. 20. 09:34
 10/13 jekyll-fan ***** válasza:

létezik :) nekem az egyik legjobb barátom fiú :D az mondjuk igaz, hogy előtte 2x jártam vele és mind a 2x ő dobott engem, de valahogy azóta nagyon jóban vagyunk, a 2 között pedig ő tartotta bennem a lelket meg azóta is, és most mikor ő volt padlón valami miatt, akkor én is igyekeztem mellette lenni és "segíteni" neki

most 3 hétre elutazott Svédországba a sulijával, ebből még mindig 1 hét hátra van, és nagyon hiányzik, de csak mint egy barát :D

16/L

2012. máj. 20. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!