Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú Lány barátság? Szerintetek létezik?
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 13:51
3/24 anonim válasza:
van egy nagyon jó lány barátom, igen létezik !
6/24 anonim válasza:
Nekem két fiú barátom is van (az egyik barátság már sok éves, és soha nem volt több köztünk).
7/24 A kérdező kommentje:
Jó nektek.. szerintem meg nem.. itt az én esetem példaként.. van egy jó barátom már 3 éve.. ahogy telt az idő egyre jobban beleszerettem.. de nem merek lépni. tudom hogy úgyse tetszek neki szall így jártam...
2013. jan. 12. 13:57
8/24 anonim válasza:
Létezik és nekem vannak lán barátaim is nem kevesen. Ők sem akarnak tőlem semmit és én sem tőlük.
9/24 anonim válasza:
Attól, hogy TE beleszerettél a fiú barátodba, még létezhet fiú-lány barátság, nem gondolod? Elég logikátlan a következtetésed...
10/24 anonim válasza:
Szerintem hosszú távon nem, max haverság lehetséges. Ha reálisan belegondolsz, ha van egy olyan lány aki jó fej, kedveled, sokat lógsz vele, akkor még ha alapból nem is tetszik, előbb-utóbb kialakul egyfajta kapocs, és még ha neked nem is tetszik, soha nem tudhatod hogy a másik fél fejében mi motoszkál.
Szóval olyan igazi, sülve-főve együtt barátság szerintem egy idő után mindenképp érzelmeket vált kit hetero emberek között, ha nem is mindkét oldalról. Ez szerintem biológiai kérdés, ha egy nővel sokáig, nagyon jól érzed magad, egy idő után meg fog tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!