Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom ezért kiakadt rám?
Tegnap este voltunk szórakozni, én elmentem a pulthoz venni egy koktélt. Mellettem állt egy srác, aki intett a pincérnek és kifizette az én italomat. Ez nekem igazából fel sem tűnt, csak amikor mondta a pincér, hogy az úr már kifizette nekem. Megköszöntem neki, váltottunk pár szót, mondtam, hogy van párom és ő is itt van, majd elköszöntem.
A páromnak ez úgy jött le, hogy én flörtöltem a sráccal, hogy kifizesse az italomat, mikor erről szó sem volt! Hiába mondtam neki, fogta magát és hazament! Nem veszi fel a telefont sem.
Mit tegyek? Normális reakció volt ez?
Szerintem nem úgy értette.
Bár igaz, hogy olyankor lehetetlen elkerülni...
1. Ha a barátod ennyire féltékeny, akkor nem igazán van értelme vele maradni.
2. VISZONT ha ÉN rendelek egy italt - akár a pultnál is, akkor ÉN fizetem. Ha valaki ki akarja helyettem fizetni, akkor odaszólok a pincérnek, hogy ÉN fizetek, nem pedig elöször elfogadom, utána meg ki akarom fizetni a másk vendégnek.
semmi rosszat nem tettél... vagy tilos másokkal beszélgetned csak mert van párod?
elmondtad az illetőnek hogy van párod, és békén hagyott ez a lényeg. előtte vett neked egy italt, kedves gesztus, ennyi.
a párod meg gyerekes, önbizalomhiányos és jelen pillanatban érzelmileg zsarol. ne legyél rá vevő. majd megtanulod idővel :)
30N
"Az én férjem már azon kiakadt volna, ha azt mondom neki, hogy elmegyek italért!
Csak facér, férfiakra vadászó nő megy italért a bárpulthoz, de akinek párja van, az nem.
Miért nem a barátod kérted meg, hogy hozzon neked italt?"
hehehehhe akkor közértbe is csak k.rvák mennek kaját venni, meg benzinkútra tankolni meg újságoshoz.. és ha éhes vagy be ne menj a mc-i be mert az ribancság, ott is van pult...
Úristen. Üdv a XXI. században. állítsd át a naptáradat 2013-ra mert valahol nagyon elakadtál az időben...
30N
Szerintem kérdező semmi rosszat nem tettél. Nem mindenki kapcsol azonnal, és utólag könnyű okosabbnak lenni. Persze nyilván lehetett volna, hogy addig erősködsz, míg odaadod a srácnak a pénzt, vagy duplán fizetsz, vagy nem veszed el az italt, ameddig te magad ki nem fizeted...vagy stbstb. De a srác alapvetően semmi rosszat nem akart, nem akaszkodott rád, nem nyomult tovább. Ha te vissza akartad adni neki a pénzt, közölted, hogy van párod, és ő ennek fényében sem fogadta el, akkor ez innentől már az ő döntése volt, hogy meghagyja neked az ajándék italt. Ez tényleg nem egy olyan horderejű dolog, amin érdemes lenne leállni vitatkozni meg erősködni. Szóval konklúzió: a párod kissé túlreagálta.
24N
Hmm...nemrég munkatársakkal elmentünk egy bárba, ittunk, beszélgettünk. A végén mire rendeztük volna a számlát, a főnökünk kifizette mindenkiét.
Szóljak majd a srácoknak, hogy ők most gyakorlatilag könnyűvérű homoszexuálisok lettek, mert a szintén hímnemű főnök meghívta őket egy italra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!