Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a párom ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a párom ezért kiakadt rám?

Figyelt kérdés

Tegnap este voltunk szórakozni, én elmentem a pulthoz venni egy koktélt. Mellettem állt egy srác, aki intett a pincérnek és kifizette az én italomat. Ez nekem igazából fel sem tűnt, csak amikor mondta a pincér, hogy az úr már kifizette nekem. Megköszöntem neki, váltottunk pár szót, mondtam, hogy van párom és ő is itt van, majd elköszöntem.

A páromnak ez úgy jött le, hogy én flörtöltem a sráccal, hogy kifizesse az italomat, mikor erről szó sem volt! Hiába mondtam neki, fogta magát és hazament! Nem veszi fel a telefont sem.

Mit tegyek? Normális reakció volt ez?

2012. dec. 30. 20:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
"Csak facér, férfiakra vadászó nő megy italért a bárpulthoz, de akinek párja van, az nem."-ezen a mondaton én is kicsit fenn akadtam, pláne annak tükrében, hogy 3-4 havonta tartunk egy csajos bulit, amikor a párjaink nélkül megyünk bulizni, akkor ilyenkor szomjan kéne döglenünk?
2012. dec. 30. 21:27
 22/29 A kérdező kommentje:

Szerintem nem úgy értette.

Bár igaz, hogy olyankor lehetetlen elkerülni...

2012. dec. 30. 21:29
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

1. Ha a barátod ennyire féltékeny, akkor nem igazán van értelme vele maradni.

2. VISZONT ha ÉN rendelek egy italt - akár a pultnál is, akkor ÉN fizetem. Ha valaki ki akarja helyettem fizetni, akkor odaszólok a pincérnek, hogy ÉN fizetek, nem pedig elöször elfogadom, utána meg ki akarom fizetni a másk vendégnek.

2012. dec. 30. 21:31
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

semmi rosszat nem tettél... vagy tilos másokkal beszélgetned csak mert van párod?

elmondtad az illetőnek hogy van párod, és békén hagyott ez a lényeg. előtte vett neked egy italt, kedves gesztus, ennyi.

a párod meg gyerekes, önbizalomhiányos és jelen pillanatban érzelmileg zsarol. ne legyél rá vevő. majd megtanulod idővel :)

30N

2012. dec. 30. 21:39
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

"Az én férjem már azon kiakadt volna, ha azt mondom neki, hogy elmegyek italért!

Csak facér, férfiakra vadászó nő megy italért a bárpulthoz, de akinek párja van, az nem.

Miért nem a barátod kérted meg, hogy hozzon neked italt?"

hehehehhe akkor közértbe is csak k.rvák mennek kaját venni, meg benzinkútra tankolni meg újságoshoz.. és ha éhes vagy be ne menj a mc-i be mert az ribancság, ott is van pult...

Úristen. Üdv a XXI. században. állítsd át a naptáradat 2013-ra mert valahol nagyon elakadtál az időben...

30N

2012. dec. 30. 21:41
 26/29 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdező semmi rosszat nem tettél. Nem mindenki kapcsol azonnal, és utólag könnyű okosabbnak lenni. Persze nyilván lehetett volna, hogy addig erősködsz, míg odaadod a srácnak a pénzt, vagy duplán fizetsz, vagy nem veszed el az italt, ameddig te magad ki nem fizeted...vagy stbstb. De a srác alapvetően semmi rosszat nem akart, nem akaszkodott rád, nem nyomult tovább. Ha te vissza akartad adni neki a pénzt, közölted, hogy van párod, és ő ennek fényében sem fogadta el, akkor ez innentől már az ő döntése volt, hogy meghagyja neked az ajándék italt. Ez tényleg nem egy olyan horderejű dolog, amin érdemes lenne leállni vitatkozni meg erősködni. Szóval konklúzió: a párod kissé túlreagálta.

24N

2012. dec. 30. 21:51
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Hmm...nemrég munkatársakkal elmentünk egy bárba, ittunk, beszélgettünk. A végén mire rendeztük volna a számlát, a főnökünk kifizette mindenkiét.

Szóljak majd a srácoknak, hogy ők most gyakorlatilag könnyűvérű homoszexuálisok lettek, mert a szintén hímnemű főnök meghívta őket egy italra?

2012. dec. 30. 22:07
 28/29 anonim ***** válasza:
22:07 Ez nagyon jó volt!! :D:D:D
2012. dec. 30. 22:25
 29/29 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Nehéz ügy. Lehet én sem örülnék neki ha a páromat tök ismeretlen pasas hívogatná meg italra. Nyilván, nem a páromat kezdeném kérdőre vonni, meg zsarolni a hülyeséggel, hanem a pasassal beszélnék alapjáraton kulturált hangnemben, és kifzetnénk neki. Akkor emelném fel a hangom, ha nem lenne hajlandó elfogadni a pénzt. Vagy még játékosan dicsérné is pluszban a páromat. Nem TE flörtölgettél a pasassal hanem fordítva.
2020. jan. 31. 03:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!