Túl sokat várok el az anyósoméktól? Tényleg ennyire ki kell őket szolgálni csak azért mert a párom szülei?
Miféle felvett hitelekkel tudnának meglepni titeket?
A férjed melléd kellene, hogy álljon. Ahhoz, hogy megmondja a szüleinek, segítsenek neked kicsit, nem kell tudnia, pontosan mit is kell változtatni, nem ukázt kell osztogatni.
Miért nem mentek albérletbe? Mi is abban lakunk, egy szobás, nincs 40 négyzetméter sem, roh@dtul nem férünk el, de legalább nyugi van, amit semmi pénzért nem adnánk. A férjem dolgozik, én gyesen vagyok, szerintem nekünk sincs több, mint nektek. És még cicánk is van.
mit zavar téged az ő mosatlanjuk? Pláne a szobájukban? Hadd szagosodjon, az övék.
Mivel befogadtak, sajnos nektek kell alkalmazkodni. Vagy leülni és közösen megtárgyalni a dolgokat, mi hogyan legyen.
Ha jól értelmezem a kérdést, akkor ti azért laktok ott, hogy nekik jobb legyen. Legalábbis, ha mindketten munkanélküliek, akkor nem hiszem, hogy fenn tudnánk tartani a lakást.
Tényleg a férjednek kellene a sarkára állni, elvégre az ő szülei, s tőle csak másképp veszik.
Ha tényleg azért laktok ott, hogy anyósodékon segítsetek, akkor választás elé kell őket állítani. Elmondani, hogy nektek sem felüdülés náluk nyomorogni, amikor élhetnétek a saját életeteket, de mivel nekik segítetek, legalább tiszteljenek meg annyival, hogy csinálnak is valamit otthon, ha már nem dolgoznak.
Apropó: Miért munkanélküliek? Nem is akarnak dolgozni?
A nagyszüleimé a ház illetve már a nagymamámé és az enyém mert édesapám lemondott az örökségéről a javamra. A nagypapám halála után nagymamám úgy döntött, hogy nem szeretne egyedül a házban élni, mert minden papára emlékezteti, így átköltözött a szüleimhez és felajánlotta, hogy mi költözzünk be nyugodtan.
A párom szülei elméletileg nem találnak munkát. Most úgy látom az együtt töltött 4 hónap alatt, hogy nem is igazán keresnek. Mondjuk heti 1X vesznek egy expresszt és ennyi.
Sajnos meglepően sok "bank" ad hitelt nekik még így is. Tapasztaltuk. Már gyomorgörcsöm van, ha egy idegen csenget, mert félek, hogy a heti részletért jön. :(
Tőlem a szobájukban azt csinálnak és tárolnak amit akarnak, de amikor már a gyerek AVENT-es poharait is befogják bögre helyett, mert elfogyott a tiszta és mind bennt büdösödik náluk, akkor már pipa vagyok.
Most komolyan ők laknak a te házadban és mégis te vagy a cseléd?
Mondd meg nekik szépen hogy vagy rendet tesznek maguk után, vagy fel is út, le is út...
Hát álljon már meg a menet.
Ti tartjátok el őket, te cselédkedsz, ők meg döglenek mint a kiskirályok...
Még munkát se keresnek. Hát persze hogy nem, nekik pont így jó.
Tessék átmenni teljes nyugalommal házisárkányba.
Majd ha nem érzik úgy magukat mint hal a vízben, szépen elkezdenek elhúzni onnan.
Ohohó...hát azt elfelejtetted az elején közölni, hogy ők laknak nálatok, és nem fordítva! A megfogalmazásból az jött le, hogy ti költöztetek hozzájuk kényszerből. Így azért egészen más. Nyugodtan beszélgess el velük, hogy kapják össze magukat.
De azt továbbra sem értem, hogy a hiteleikhez nektek mi közötök van...
"De azt továbbra sem értem, hogy a hiteleikhez nektek mi közötök van..."
Gondolom az anyósék be is vannak jelentve oda. S esetleg, ha a behajtóhoz kerülne a nem fizetett hitel, akkor vinnék, ami a házba van.
Legalábbis ezt tippelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!