Túl sokat várok el az anyósoméktól? Tényleg ennyire ki kell őket szolgálni csak azért mert a párom szülei?
Figyelt kérdés
Anyagi megfontolásból együtt lakunk velük. Tudjuk hogy életünk legrosszabb döntése, de sajnos máshogy nem tudjuk megoldani. Így legalább nem lepnek meg minket ilyen-olyan felvett hitelekkel. Munkanélküliek, így egész nap itthon vannak, én még szintén itthon vagyok GYED-en. Semmit nem csinálnak azon kívül, hogy ülnek, tv-t néznek és főznek/esznek. Kezdek nagyon kiakadni, mert rendben van, hogy megcsinálom a házimunkát, ha kell helyettük is de azért a cselédjük nem vagyok. Állandóan úgy viselkednek, mintha valami hatalmas kegy lenne részükről, hogy például 2 napi kérlelés után kihozzák a szobájukból a mosatlan edényeket. A párom azt mondja, beszéljem meg velük én, mert nem ő van itthon velük egész nap, így nem tudja miben is kellene változtatniuk.2012. dec. 28. 16:37
11/15 anonim válasza:
Csak azt vihetik, ami a nevükön van. A lakcímnek ehhez nincs köze.
12/15 anonim válasza:
Hát ez elég gáz szitu. A saját házukkal mi lett?
13/15 anonim válasza:
ezt nagyon nem kellett volna, nem kötelességed eltartani őket még a gyereked mellett, és egyáltalán nincs igaza a párodnak, hogy te beszéld meg velük, hiszen az ő szülei. Erre rámehet a házasság is.
14/15 anonim válasza:
Kirúgni őket! De gyorsan! Semmirevaló banda!
15/15 anonim válasza:
AZONNAL KIRÚGNI!!!!!!!
Te jó ég, miféle világot élünk????
Jaj, most nézem, hogy már lassan egy éves a kérdés, remélem, kedves kérdező, rendeződött a helyzetetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!