Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múltkor barátomnál voltam (17, és én is), és msn-en beszéltem az egyik fiú ismerősömmel. Erre a párom meg teljesen kiakadt, hogy hogy jövök én ahhoz, hogy az ő gépéről beszélek más fiúval. Miért akadt ki ezen ennyire?
Ezt azért akkor se kellett volna. Ne akkor beszélgess más fiúkkal (tökmindegy kivel) amikor a pároddal vagy, főleg, ha nála.
Mond el neki, hogy nem akartál rosszat, és többet ne csinálj ilyet.
Természetes volt a reakciója, mindenki így viselkedne aki szereti a barátnőjét! Nem biztos, hogy nem bízik benned, csak tulzottan félt, ennyi!
Engeztelés képpen, mindenféle képpen valami lényegretörőt találj ki!
Én is kiszoktam akadni ha barátnőm itt van és ahelyett hogy velem foglalkozna msn-en dumál. Igaz nekem itt van a ps3 szal elszoktam ilyenkor lenni, de azért jobb ha egymással foglakoztok. Legközelebb ha nála vagy ne beszélgess msn-en mással hanem foglalkozzatok egymással. Kérj tőle bocsánatot és nézd el neki hogy bekussoltatott me pillanat hevében előfordulhat. Am szerintem iylenért nem fog itt hagyni, de azért ne kockáztass.
19/F
Am meg otthon is lehet msn-en dumálni ne akkor mikor nála vagy:D
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!