Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Múltkor barátomnál voltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múltkor barátomnál voltam (17, és én is), és msn-en beszéltem az egyik fiú ismerősömmel. Erre a párom meg teljesen kiakadt, hogy hogy jövök én ahhoz, hogy az ő gépéről beszélek más fiúval. Miért akadt ki ezen ennyire?

Figyelt kérdés
Valamilyen szinten megértem, hogy haragszik rám... az ő helyében lehet, hogy én is. Nem értem, miért nem bízik bennem, tudja jól, hogy sosem csalnám meg...? :( Mit tegyek, hogyan engesztelhetném ki? (Nem mellesleg a fiú, akivel beszéltem, 23 éves, és 1,5 éve van barátnője).
2011. máj. 1. 12:45
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Én szakítanék vele...:/ Szerintem is igen tajtékparaszt...már bocsi :/ De figyi... elkövettél egy hibát...oké tényleg nem volt szép dolog...,de bocsánatot kértél...erre ő meg azt mondja, hogy magad alatt vágod a fát...???!!! Na ez a k*csög dolog, hogy nekik lehet bármit mondani te maradsz a rossz...:/ És ha (ahogy mondtad) csinált olyanokat amik neked nem tetszettel akkor miért mondja ezt??!! Szerintem hagyd ott...: )
2011. máj. 1. 13:16
 12/37 anonim ***** válasza:
Egy hülye msn miatt ne hagyja már ottXD Milyen gáz lenne már ha megkérdezni tőle: Mért szakítottatok? Hát msn-en beszélgettem mással és bepipult a barátom. Am nem kell ennyire szigorúan venni:D Lehet te is így reagáltál volna ilyenre. Nem kell ilyen után mindenkiben a parasztot látni!
2011. máj. 1. 13:20
 13/37 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki először, hogy inkább kussolok, nem haragítalak még inkább magamra. Erre mondta ő, hogy igen, inkább kussoljak...
2011. máj. 1. 13:24
 14/37 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy majd találkozunk holnap, vagy még az érettségi szünetben, erre ő: "Milyen durva, hogy nem is lesz holnap." Tehát nem akar mégcsak látni sem... kiírta msn-re most az előbb, hogy "néha megkéne állni egy kicsit" Ezt is mire véljem? Nem mondta, hogy szakítani akarna, és nem hinném, hogy meggondolja magát... de akkor mégis, EZ MI?
2011. máj. 1. 13:27
 15/37 anonim ***** válasza:
Ideges volt ilyenkor engedd el a fülled mellett. Am tuti nem akart megbántani csak hát az idegesség. Biztos veled is előfordult már ilyen:)
2011. máj. 1. 13:28
 16/37 A kérdező kommentje:
De ez nem azt jelenti ugye, hogy szakít? :( Beszélgessetek velem, nagyon rosszul vagyok :(
2011. máj. 1. 13:30
 17/37 anonim ***** válasza:
Hát nem tom. Am üljetek le beszéljétek meg. Am ilyenért csaknem fog otthagyni bár nem tom mióta vagytok együtt és milyen erős a kapcsolatotok, meg ő hogy viszonyul hozzád. Mondom az lenne a legjobb ha megbeszélnétek és lehetőleg egyikötök se legyen akkor ideges
2011. máj. 1. 13:30
 18/37 anonim ***** válasza:

Én kiírnám MSN-re az üzenőfalra, hogy: A szerelem nem folytonos egymásra bámulás, hanem egy irányba való nézés.

Remélem mindenki érti ennek a lényegét : )

2011. máj. 1. 13:31
 19/37 A kérdező kommentje:
Szombaton leszünk 1 év 3 hónaposak. :) Nagyon szeret, csak ő ilyen... paraszt, ilyen a természete, és ez alól én sem vagyok kivétel. Ez nem érdekel, így szerettem meg, és így szeretem. :) Problémákról nem szeret egyáltalán beszélni... vagyis az olyanokról, amik velünk kapcsolatosak. Menekül előle, és mindig engem bánt meg, lehet ezzel bújik ki minden alól...
2011. máj. 1. 13:32
 20/37 anonim ***** válasza:
Hát, ha így parasztnak szereted (tipikus mai csaj...) akkor ne várd el, hogy kedves legyen veled...
2011. máj. 1. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!