Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Múltkor barátomnál voltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múltkor barátomnál voltam (17, és én is), és msn-en beszéltem az egyik fiú ismerősömmel. Erre a párom meg teljesen kiakadt, hogy hogy jövök én ahhoz, hogy az ő gépéről beszélek más fiúval. Miért akadt ki ezen ennyire?

Figyelt kérdés
Valamilyen szinten megértem, hogy haragszik rám... az ő helyében lehet, hogy én is. Nem értem, miért nem bízik bennem, tudja jól, hogy sosem csalnám meg...? :( Mit tegyek, hogyan engesztelhetném ki? (Nem mellesleg a fiú, akivel beszéltem, 23 éves, és 1,5 éve van barátnője).
2011. máj. 1. 12:45
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Nyilván nem azért szerettem meg, mert mindig ilyen. De amúgy én tévedek, vagy nem ez a szerelem, hogy akármilyen is, szeretjük? Szerintem igen...
2011. máj. 1. 13:37
 22/37 anonim ***** válasza:
Hát igazság szerint én sem szeretem megbeszélni a problémákat a barátnőmmel, de valamikor kénytelen vagyok. Am meg ha folyton paraszt veled akkor kicsit télleg beszélni kéne vele hogy probáljon egy kicsit változtatni mert ez neked elégé rosszul esik és ha már több mint 1 éve együtt vagytok akkor ilyenért szerintem nem fog otthagyni:) Már ha csak ilyenkor nem hallgat a haverjaira nekem már fordult elő hogy elpanaszoltam a haveromnak a csajjal való gondomat azt ő meg mondta nekem hogy ő szakítana vele azt majdnem téleg az lett, de aztán mégsem hallgattam rá és még mindig együtt vagyunk és nem bántam meg.
2011. máj. 1. 13:40
 23/37 A kérdező kommentje:
Barátai biztos nem mondják neki, nagyon mellettünk állnak. :) Attól félek, ül otthon egyedül a szobájában, és meggondolja magát...
2011. máj. 1. 13:43
 24/37 anonim ***** válasza:
Vagy rájön hogy hülye volt és bocsánatot kér majd tőled:D Ez is lehetséges nem?D Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni:)
2011. máj. 1. 13:44
 25/37 A kérdező kommentje:
Na bocsánatot biztos nemfog kérni, arra egyszerűen képtelen... anyukám épp tegnap mesélte, hogy apám is csinált olyat annó, amit még csak most, 30 évnyi házasság után vallott be, és most szégyelli magát miatta. Nem hiszem, hogy Ő tervez velem még 30 évet :(
2011. máj. 1. 13:47
 26/37 anonim ***** válasza:
Hát akkor ő az ilyen büszke fajta. Nem hagyja és nem ismeri be ha másnak van igaza. Hát akkor itt a teendő az hogy el felejtitek ezt a dolgot és mintha misem történt volna folytatjátok a kapcsolatot és ne legyen legközelebb ilyen. Viszont a beszélgetést még mindig tanácsolom:)
2011. máj. 1. 13:50
 27/37 A kérdező kommentje:
Ezt a kiírását sem tudom hova tenni, hogy "néha megkéne állni egy kicsit" ...dehát amikor beszéltünk, nem mondott semmi szakítással kapcsolatos dolgot..
2011. máj. 1. 13:51
 28/37 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez jó ötlet, hogy elfelejtjük... csak hogy mikor? :( az hogy holnap sem akar látni... már előre tudja, hogy még akkor is haragudni fog rám?
2011. máj. 1. 13:54
 29/37 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyjad egy pár napig békén, hagy eméssze meg a dolgot. Aztán beszéljétek majd meg. Mást már nem tok mit mondani. Ennyit tudtam segíteni. Sok sikert kívánok neked és nyugi:)

19/F

2011. máj. 1. 13:59
 30/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, aranyosak vagytok! :)
2011. máj. 1. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!