Megint kiakadt a párom! (? )
Már tettem ki kérdést ezzel kapcsolatosan.
Ma kaptam egy hívást,hogy ha nem vállalom el a munkát(abszolvens),akkor kitörölnek evidencióból.Ami ugye azt jelenti,hogy amit kapok támogatást, azt is elveszik, és a betegbiztosítást is nekem kell fizetni meg hasonlók.És mivel engem küldenek, nem mondhatom,hogy nem megyek.5-6 km-rt kellene utaznom, nem sok, egy kis üzletben kellene besegítenem.Ezen kiakadt a párom, hogy Ő be megy a munkahivatalba, megmondja,mi az,hogy engem máshova akarnak küldeni, stb.. annyira felbosszantott,haragszom rá.Szinte tiltja,hogy elmenjek dolgozni, holott ezt muszáj elvállalni.
Miért ilyen?? Miért nem érti meg,hogy muszáj??
Mégis mit akar a párod?
El tud ő tartani,tudja fizetni a tb-d,és egyebeket?
Ha nem,akkor maradjon csendben.
Én az előző kérdés alapján is már elküldtem volna,de ha ez nem opció,akkor elmennék,elvállalnám,aztán ha húzza az orrát,akkor se vacsi,se szex,majd rájön...
?! Mégis mi köze hozzá, hogy te hol dolgozol?
Nem vagyok egy őrült kékharisnya, de azért ha a párom megpróbálna beleszólni, hogy elmegyek-e dolgozni a fenti szituációban, akkor már aznap egyedül feküdne le. (És itt nyilván nem mondjuk az egészségemet veszélyeztető vagy a párkapcsolattal összeegyeztethetetlen munkáról beszélek.)
5-6 kilométer? Az semmi.
Biztos, hogy nem ezzel van a baja. Hanem azzal, hogy akkor elveszíti azt az illúziót, hogy ő uralkodik, mert nála a pénz.
Szerintem te meg akadj ki azon, hogy o ezen kiakadt. :)
Komolyan, ez nem jo ha az emberek nem tudjak ennyire elfogadni a masikat. Sajnos manapsag a munkank hozzank tartozik es orulunk, hogy van munkahelyunk. Szerintem jobb ha leulsz es megbeszeled vele, hogy fogadjon teged el a munkaddal egyut mert neked ez sokat jelentene.
Én is állást keresek, a felmerülő lehetőségeket a férjemmel is meg szoktam beszélni. Ő is bizonyos irányba "tol", de nem mindenáron. Elmondja a véleményét, de a döntés rám van bízva.
Viszont észérvekkel már beszélt le állásajánlatról. Tényleg alá tudta támasztani, hogy miért lenne hülyeség, illetve ugyanezzel rokonai hogy szívták meg.
De el sem tudnám képzelni, hogy rám erőltesse a saját véleményét.
Én is kiakadtam,hogy hogy lehet ilyen. Nem hogy örülne, hogy van munka, 4 óra hétfőtől péntekig.
Most meg azon spekulál, hogy berendez abszolvensként oda,ahol Ő dolgozik.De az nem nekem való munka, mert az parketta meg hasonló dolgokkal kapcsolatos, ez meg élelmiszer, végzettségemhez való munka.Bocsánat,hogy érthetetlenül fogalmazok,de mérges vagyok.
Egyszerűen mondd meg, hogy Te így döntöttél.
Nem a gyámod, nem a gondozód, nem a gazdád. A párod. Te meg vélhetően felnőtt ember vagy. Ha szavazójogod van, akkor állást is vállalhatsz mások megkérdezése nélkül. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!