Megint kiakadt a párom! (? )
Már tettem ki kérdést ezzel kapcsolatosan.
Ma kaptam egy hívást,hogy ha nem vállalom el a munkát(abszolvens),akkor kitörölnek evidencióból.Ami ugye azt jelenti,hogy amit kapok támogatást, azt is elveszik, és a betegbiztosítást is nekem kell fizetni meg hasonlók.És mivel engem küldenek, nem mondhatom,hogy nem megyek.5-6 km-rt kellene utaznom, nem sok, egy kis üzletben kellene besegítenem.Ezen kiakadt a párom, hogy Ő be megy a munkahivatalba, megmondja,mi az,hogy engem máshova akarnak küldeni, stb.. annyira felbosszantott,haragszom rá.Szinte tiltja,hogy elmenjek dolgozni, holott ezt muszáj elvállalni.
Miért ilyen?? Miért nem érti meg,hogy muszáj??
Most beszéltem a párommal, mondta, hogy legvégső esetben marad a bolt.Azért nem szeretné,mert félt, mivel kocsmával együtt van.Főnöknője kérdezte,hogy nem e akarok menni abba a boltba, semmit nem kell csinálnom,esetleg pakolni apróságokat, hogy a főnöknő sem unatkozni, helyben van.
Megpróbálja egy haverja elintézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!