A párom beszélhet nőkkel, de én nem férfiakkal?
Figyelt kérdés
5 hónapos kismama vagyok és a párom lazán telefonálgat más nőkkel, de én ne írogassak pasiknak sms-t...
Mit tehetnék?
2012. dec. 29. 14:56
1/13 anonim válasza:
Miért hagyják magukat az nők? Ha nekem a párom megtiltana bármit is, ott rúgnám tökön.
2/13 anonim válasza:
Mond meg neki hogy ha te azt látod v hallod h ő más nőkkel beszélget akkor ő is ugyanezt fogja látni tőled!probalj meg kompromisszumot kötni vele!ne hagyd magad:)és gratulálok a babához...es mond meg neki azt is hogyha ennyire ráér akkor inkább veled foglalkozon:)
3/13 anonim válasza:
Elég gyerekes hozzá állás mindkettőtök részéről.
4/13 anonim válasza:
Kérdés, hogy mi volt a terhességed előtt? Akkor sem beszélhettél férfiakkal? Ha beszélhettél, akkor kérdezd meg, hogy mi a változás oka. Ha nem, akkor meg magadra vess és viseld a következményeit, ami 1. továbbra is eltűröd 2. egyedülálló anya leszel.
5/13 anonim válasza:
mondjuk megbízni a másikban? férjed mivel indokolja ezt? Legyünk már igazságosak, azt feltételezi rólad, hogy te flörtölsz másokkal, de ő ugye soha, mi?
6/13 anonim válasza:
Most komolyan ti leültettek és megbeszéltétek, hogy ki kivel beszélhet vagy nem beszélhet?
7/13 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy ez a XXI század demokrácia van és mindenki azzal beszél akivel akar, ha ez nem tetszik akkor menjen át a másik szobába.
8/13 anonim válasza:
Miért irogatsz sms-eket pasiknak 5 hónapos terhesen? mert ha fórumoznál és úgy csevegnél srácokkal, az oké, de így tényleg elég furcsa.
N
9/13 anonim válasza:
Milyen nőkkel telefonálgat a pasid, és te milyen pasikkal sms-ezgetsz?
10/13 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mert emögött sokminden lehetséges.... Tehát a párod milyen nőkkel és mit telefonálgat, te pedig milyen pasikkal nem sms-ezhetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!