Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom ezért kiakadt rám?
Tegnap este voltunk szórakozni, én elmentem a pulthoz venni egy koktélt. Mellettem állt egy srác, aki intett a pincérnek és kifizette az én italomat. Ez nekem igazából fel sem tűnt, csak amikor mondta a pincér, hogy az úr már kifizette nekem. Megköszöntem neki, váltottunk pár szót, mondtam, hogy van párom és ő is itt van, majd elköszöntem.
A páromnak ez úgy jött le, hogy én flörtöltem a sráccal, hogy kifizesse az italomat, mikor erről szó sem volt! Hiába mondtam neki, fogta magát és hazament! Nem veszi fel a telefont sem.
Mit tegyek? Normális reakció volt ez?
8
Felesleges magyarázkodás...hagytad és kész. Ezért írtam: olcsón adod magad.
Nagyon kellemetlen szituáció, én sem tudom, mit csináltam volna. A csajtól illik megkérdezni, h: "Meghívhatlak egy italra?" És akkor van lehetőség tisztázni a helyzetet, h "kösz nem, nem egyedül jöttem."
Valószínűleg letettem volna a pultra az ital árát.
Nem, nem volt normális a reakció, a párod hisztis nőként viselkedik, mint itt egy pár befásult fapin@.
Csak azért írják, hogy olcsón adod magad mert a hóhér se néz feléjük a rég tönkrement házasságukban amit anyuci és apuci rájuk erőszakolt....
Beszéld meg a pároddal a hisztit, ha meg nem akar változtatni akkor kezdjél kapcsolatot férfival is.
Az én férjem már azon kiakadt volna, ha azt mondom neki, hogy elmegyek italért!
Csak facér, férfiakra vadászó nő megy italért a bárpulthoz, de akinek párja van, az nem.
Miért nem a barátod kérted meg, hogy hozzon neked italt?
Szerintem túlreagálta a párod. Ha nálunk minden ilyen italmeghívásnál ilyen cirkusz lenne, akkor elvált asszony lennék már régóta.
És nem értem, hogy miért írja az egyik válaszoló, hogy olcsón adod magad. Nem csináltál semmit, csak beszéltél vele pár mondatot. Szerencse, hogy nem akarnak mindjárt megkövezni. Egy kapcsolat nem börtön, hogy ott csak és kizárólag a párjával beszélgethet az ember, senki mással. Én nem értem meg azokat az embereket, akik így gondolkoznak. A hűség nem azt jelenti, hogy a kapcsolat első napjától kezdve megszűnik a külvilág, és senki mással nem érintkezik az ember.
Ma is tanultam valamit:
"Csak facér, férfiakra vadászó nő megy italért a bárpulthoz, de akinek párja van, az nem."
És ha valaki a párja nélkül megy buliba, akkor nem ihat egész este?
Nem értem azokat az embereket, akik ennyire ki akarják sajátítani a másikat. Talán attól, hogy valaki elmegy egy italért még nem lesz r*banc. Csak szeretne inni egy italt.
ma 21:18
aha, értem, ezen elv alapján mit keres egy pár buliban?
otthon kéne ülniük és lesni az rtl-en a barátok köztöt nem?
nem gondolod, hogy a 21 században a nőknek is van szájuk és tudnak italt kérni és férfiak nem kutyáknak vannak mellettük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!