Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért állítja be magát rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítja be magát rendes srácnak itt a sok megkeseredett, felszínes pasi?

Figyelt kérdés
Ezzel alá ássák a tényleg rendes pasikat szerintem.

#jhn
2012. dec. 30. 15:29
 81/102 anonim ***** válasza:

OKÉÉ, ZÁRJUK RÖVIDRE ÉS OLDJUK MEG HELIKE (nem a kérdező:D) PROBLÉMÁJÁT!

Helike! hogy látod a jövődet? feladtad végleg, nem keresel női társaságot, és agglegényként fogod tengetni napjaid?

2012. dec. 30. 21:03
 82/102 anonim ***** válasza:
68%
Igen, így van, 2004-ben próbálkoztam utoljára nőnél :)
2012. dec. 30. 21:05
 83/102 anonim ***** válasza:
90%

Ámen

de mástól ne vedd el a lehetőséget, a reményt

gyűlölöm a közhelyeket, de a tinta hal megy legelöl... a remény hal meg utoljára...

ha neked meghalt az a remény, amit minden élőlénybe az evolúció alapszinten sulykolt be, hát akkor tényleg, őszintén sajnállak

bár tartom a véleményem, hogy csak akarni kell, de már látom, Te nem akarod.. legyen kívánságod szerint, de másokat akkor se tántoríts el attól, amit a közember az élet értelmének hív: emberi kapcsolatok

halj meg magányosan az ötvenes éveid végén, és ne hagyj noymot magad után

de ha esetleg feltámadnál poraidból, nyomj be egy sóhernorbi anyagot, nyomd a kilóidat 100 alá és tanulj meg pár jobb viccet és máris meglátod a tintahalat... de ahhoz előbb ezen a felfogáson kell változtatni

de legyen meg a Te döntésed

2012. dec. 30. 21:13
 84/102 anonim ***** válasza:
"hogy csak akarni kell" - aki akar tőlem valamit, az majd megkeres.....
2012. dec. 30. 21:15
 85/102 anonim ***** válasza:
itt lép érvénybe a már említett sültgalamb effektus..
2012. dec. 30. 21:16
 86/102 anonim ***** válasza:
Amíg nem így voltam, addig is ugyanez volt. Nem változott semmi. Előtte se kellettem senkinek, most se. Akkor minek erőlködjek, ha nincs értelme? Hiszen az alfahímeké a "szaporodás joga".....
2012. dec. 30. 21:23
 87/102 anonim ***** válasza:

ugyanmár

komolyan mondom rosszabb vagy mint valami depressziós tinédzser:D

én speciel alig látok valamit (egy genetikai betegségtől lebomlott a retinám), szőrös vagyok és sörhasam van... nem tudok táncolni, és a rockot szeretem

messze nem vagyok alfahím

mégis volt és van nőm

neked is lenne, csak fel kéne emelned a seggedet hozzá...

de jó, mindegy hagyjuk, leírtad, hogy úgysem győzünk meg, hát jó.. de arra megkérlek, hogy főleg ebben a topicban, ahol sok fiatal van, ne terjeszd a reménytelenség szavát!

nem tudom mivel töltöd te a szabad idődet, de engedd, hogy mások még próbálkozzanak... 20 éves se vagyok, viszont nagyon lusta... mégis azt vallom, hogy ha nincs probléma vagy kihívás az életedben, akkor akár meg is dögölhetsz

és ha majd minden gondom elszál, majd megdöglök szépen csendben én is:)

2012. dec. 30. 21:30
 88/102 anonim ***** válasza:
Neked akkor valamivel könnyebb a korodnál fogva. Nálam, 28 évesen, a korombéli nők azt is elvárják, hogy saját egzisztenciám legyen, ha éppen nem házasok/gyerekesek.
2012. dec. 30. 21:37
 89/102 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem a hamis remény, a reménykedés a lehetetlenben rosszabb, mint tudni, hogy tényleg nem lehetséges.
2012. dec. 30. 21:38
 90/102 anonim ***** válasza:

már megbocsáss, de nem a csajokban van a probléma

hát 28 évesen igenis legyen az embernek egzisztenciája! ha saját háza még nem, de havi keresete, önálló élete mindenképpen:O

2012. dec. 30. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!