Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítja be magát rendes srácnak itt a sok megkeseredett, felszínes pasi?
pont akartam írni, hogy szegény kérdező ezt mind végigolvassa...:D
na, helike, mondtamén:D és hidd el, a kérdező nem csodabogár, csak értelmes és pozitív:D ennyi kell csupán és lesz nőd..
úgyérzem egy hullámhosszon vagyok a kérdezővel:D
Hölgyeim és uraim ez egyre izgalmasabb!!!
Jóskának most visszaválaszoltak!
Lássuk Jóska válaszát!
Vajon felül tud e kerekedni ismét helike13 válaszán!
ÉS most visszavágott a kérdező is!
De akkor a kérdező miért nem szólt eddig közbe, hogy csak azok válaszát várja akik már tapasztaltak...
Ez már érdekfeszítő, még 1 óra van hátra addig még meg lehet tenni a téteket!!
Én nem vagyok nő :)
Amúgy nőktől nem fogadunk el párkapcsolati tanácsot, ez alap, csak ha átfordítjuk emberi nyelvre, méghozzá úgy, hogy a "pasi", "férfi", "srác" szót kicseréljük "alfahím", "fullosan kinéző sármos pasi" kifejezésre, ugyanis a nők az átlagosan, vagy az alatt kinéző pasikra vakok, őket nem kezelik férfiként.
másfél éves kapcsolatommal kijelenthetem, hogy van csajom:D
helikeee:D
nem a lányok hibája, ha rohadnak a fogaid... a külsőre figyelés alatt nem azt értem, hogy igénytelen vagy, hanem azt, hogy abból indulsz ki, hogy "ronda vagyok, úgysem kellek"
és szeretnék felháborodni
MICSODA?! ha odafigyelsz egy lányra, az már barátzóna?!?!?! úgyérzem nem tűnt még fel, de az alapvető emberi kapcsolatok igénylik a törődést... és ha barátnőt akarsz, hát ő is igényli legalább azt a törődést, hogy odafigyelsz arra, amit mond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!