Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért állítja be magát rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítja be magát rendes srácnak itt a sok megkeseredett, felszínes pasi?

Figyelt kérdés
Ezzel alá ássák a tényleg rendes pasikat szerintem.

#jhn
2012. dec. 30. 15:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/102 anonim ***** válasza:
A Kérdezőre teszek 100 Ft-ot.:)
2012. dec. 30. 16:42
 42/102 anonim ***** válasza:

pont akartam írni, hogy szegény kérdező ezt mind végigolvassa...:D

na, helike, mondtamén:D és hidd el, a kérdező nem csodabogár, csak értelmes és pozitív:D ennyi kell csupán és lesz nőd..

úgyérzem egy hullámhosszon vagyok a kérdezővel:D

2012. dec. 30. 16:45
 43/102 ASOT ***** válasza:

Hölgyeim és uraim ez egyre izgalmasabb!!!

Jóskának most visszaválaszoltak!

Lássuk Jóska válaszát!

Vajon felül tud e kerekedni ismét helike13 válaszán!

44/102 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy egyikőtöknek se tudok igazat adni,mert el beszéltek egymás mellett.Meg aztán az tud szerintem csajozásban értelmes választ adni,akinek már volt csaja vagy ő maga is egy nő.Ez melyikőtökre igaz?
 45/102 ASOT ***** válasza:

ÉS most visszavágott a kérdező is!

De akkor a kérdező miért nem szólt eddig közbe, hogy csak azok válaszát várja akik már tapasztaltak...

Ez már érdekfeszítő, még 1 óra van hátra addig még meg lehet tenni a téteket!!

2012. dec. 30. 16:47
 46/102 anonim ***** válasza:

Hát ez kész :D

mindjárt sírok

2012. dec. 30. 16:48
 47/102 anonim ***** válasza:
16%

Én nem vagyok nő :)

Amúgy nőktől nem fogadunk el párkapcsolati tanácsot, ez alap, csak ha átfordítjuk emberi nyelvre, méghozzá úgy, hogy a "pasi", "férfi", "srác" szót kicseréljük "alfahím", "fullosan kinéző sármos pasi" kifejezésre, ugyanis a nők az átlagosan, vagy az alatt kinéző pasikra vakok, őket nem kezelik férfiként.

2012. dec. 30. 16:49
 48/102 anonim ***** válasza:
94%

másfél éves kapcsolatommal kijelenthetem, hogy van csajom:D

helikeee:D

nem a lányok hibája, ha rohadnak a fogaid... a külsőre figyelés alatt nem azt értem, hogy igénytelen vagy, hanem azt, hogy abból indulsz ki, hogy "ronda vagyok, úgysem kellek"

és szeretnék felháborodni

MICSODA?! ha odafigyelsz egy lányra, az már barátzóna?!?!?! úgyérzem nem tűnt még fel, de az alapvető emberi kapcsolatok igénylik a törődést... és ha barátnőt akarsz, hát ő is igényli legalább azt a törődést, hogy odafigyelsz arra, amit mond...

2012. dec. 30. 16:50
 49/102 A kérdező kommentje:
Asot, a te válaszaidat több helyen is láttam és nagy részt nem értek azokkal egyet,de volt,amelyikkel igen.Szerintem a jó csajozásra a kombó:Határozott fellépés,stílus,normális(nem csöves) öltözés,jó beszélőke,de nem mondani,hanem beszélgetni.Bár kicsit el tértünk a kiindulástól,de se baj.
2012. dec. 30. 16:51
 50/102 anonim ***** válasza:
94%
helike, menj el pszichológushoz, önértékelési zavaraid, és kóros beskatulyázási mániád van...
2012. dec. 30. 16:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!