Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért állítja be magát rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítja be magát rendes srácnak itt a sok megkeseredett, felszínes pasi?

Figyelt kérdés
Ezzel alá ássák a tényleg rendes pasikat szerintem.

#jhn
2012. dec. 30. 15:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/102 anonim ***** válasza:
Nana én nem játszok:D
2012. dec. 30. 16:35
 32/102 anonim ***** válasza:

28as, igen:)

nyilván, ha valaki igénytelen, akkor azt egyből otthagyják, de az alapvető higéniával már van esélyed..

a mizu kérdésre meg igen, hátsó szándék, de a lényeg, hogy ezt a csaj ne tudja:D és scak azzal tudod bizonyítani, hogy nem hátsó szándékod van és tényleg érdeklődsz, ha odafigyelsz rá, hogy mit mond, és reflektálsz

2012. dec. 30. 16:36
 33/102 anonim ***** válasza:

beszarok tőletek:D

és ha én teszek egy 20as helikére?:D

2012. dec. 30. 16:37
 34/102 ASOT ***** válasza:

Jóska 2 választ is adott!!!

Lássuk mit válaszol rá helike13!

Eddig 1 pont Jóskának!

2012. dec. 30. 16:37
 35/102 anonim ***** válasza:
Akkor ebben úgy látom kb egyetértés van:)
2012. dec. 30. 16:38
 36/102 ASOT ***** válasza:

Eddig:

halike13 : 20 Ft

Jóska: 5000 Ft

ismeretlen 91%-os 40 Ft

2012. dec. 30. 16:38
 37/102 A kérdező kommentje:
Kicsit én is bele szólnék,nem csakis a külső számít,meg lepődnétek milyen csajjal jöttem én össze,milyen csúnya külső mellett.De jó ember vagyok,és rendes is,és kedves is és őszinte is stb.Persze vannak hibáim,de nem olyan sok.Külsőre nincs mit mondanom magamról,csak hogy csúnya.A nőim általában szépek is,és belsőre is rendben vannak.Csak valahogy mégsem találtam meg azt,akivel igazán jól megvagyunk,vagyis volt egy,de ez bonyolult,és hosszú,most nem foglalkozok a dologgal.Én igencsak pozitív ember vagyok,látom a dolgok esélyét is,de remélem a jót.Ezért is meg azért is,mert annyira érdekes egyéniség vagyok és mert jó a beszélőkém-összességében ezért volt valaha is nőm,és ha minden rendben megy,randizok szombaton egy olyan nővel,akire azt mondanátok,hogy semmi esélyem nála.Persze ha valakinek teljesen nem tetszem és még csak nem is kedves,azzal hiába próbálkozok...De sok nő van a világon,úgyhogy van miből válogatni.
2012. dec. 30. 16:40
 38/102 anonim ***** válasza:
Én ASOT-ra teszek egy 1 forintos érmét:D
2012. dec. 30. 16:41
 39/102 ASOT ***** válasza:

najólvan.

Beszállt a Kérdező is!

ki tesz a Kérdezőre??

2012. dec. 30. 16:41
 40/102 anonim ***** válasza:
16%

"mert te is csak a külsőddel foglalkozol" - nem foglalkozom egyáltalán a külsőmmel, azért vagyok 100+ kilóra elhízva, és a fogaim is kicsit rohadnak, meg le vannak törve, továbbá sánta is vagyok, mert biciklizés közben (DH) beestem a kisvasút alá a János-hegyen 15 éve, de még mindig DH-zok ugyanúgy.....

"hanem arra figyelnél, hogy milyen pozitív értéked van" - pontosan tudom, milyen pozitív értékeim vannak, de ez nem az a fajta pozitív érték, ami egy kicsit is érdekelné a nőket.

"hogy csajozni olyan iszonyat nehéz, és nagy stratégának kell lenni hozzá..." - nem kell stratégia, vagy megfelelsz a [nők által támasztott, hosszáteszem, elég magas] követelményeknek, vagy nem. Ha nem, akkor hiába csinálsz bármit is, ha összeszarod magad, úgy tepersz, az pont egy barátzónáig elég :)

"megkérdeznéd egy csajtól, hogy hogy van, mi van vele, és odafigyelnél a válaszára..." - barátzóna......

2012. dec. 30. 16:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!