Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítja be magát rendes srácnak itt a sok megkeseredett, felszínes pasi?
28as, igen:)
nyilván, ha valaki igénytelen, akkor azt egyből otthagyják, de az alapvető higéniával már van esélyed..
a mizu kérdésre meg igen, hátsó szándék, de a lényeg, hogy ezt a csaj ne tudja:D és scak azzal tudod bizonyítani, hogy nem hátsó szándékod van és tényleg érdeklődsz, ha odafigyelsz rá, hogy mit mond, és reflektálsz
beszarok tőletek:D
és ha én teszek egy 20as helikére?:D
Jóska 2 választ is adott!!!
Lássuk mit válaszol rá helike13!
Eddig 1 pont Jóskának!
Eddig:
halike13 : 20 Ft
Jóska: 5000 Ft
ismeretlen 91%-os 40 Ft
najólvan.
Beszállt a Kérdező is!
ki tesz a Kérdezőre??
"mert te is csak a külsőddel foglalkozol" - nem foglalkozom egyáltalán a külsőmmel, azért vagyok 100+ kilóra elhízva, és a fogaim is kicsit rohadnak, meg le vannak törve, továbbá sánta is vagyok, mert biciklizés közben (DH) beestem a kisvasút alá a János-hegyen 15 éve, de még mindig DH-zok ugyanúgy.....
"hanem arra figyelnél, hogy milyen pozitív értéked van" - pontosan tudom, milyen pozitív értékeim vannak, de ez nem az a fajta pozitív érték, ami egy kicsit is érdekelné a nőket.
"hogy csajozni olyan iszonyat nehéz, és nagy stratégának kell lenni hozzá..." - nem kell stratégia, vagy megfelelsz a [nők által támasztott, hosszáteszem, elég magas] követelményeknek, vagy nem. Ha nem, akkor hiába csinálsz bármit is, ha összeszarod magad, úgy tepersz, az pont egy barátzónáig elég :)
"megkérdeznéd egy csajtól, hogy hogy van, mi van vele, és odafigyelnél a válaszára..." - barátzóna......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!