Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért állítja be magát rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítja be magát rendes srácnak itt a sok megkeseredett, felszínes pasi?

Figyelt kérdés
Ezzel alá ássák a tényleg rendes pasikat szerintem.

#jhn
2012. dec. 30. 15:29
 51/102 anonim ***** válasza:

Teszek helike13-ra 5 Ft-ot

és Jóskára 5 Ft-ot

a kérdezőre: 10 Ft-ot

Több pénzem most nincs.

2012. dec. 30. 16:52
 52/102 ASOT ***** válasza:

Nem sűrűn érdekel h egyet értesz e a válaszaimmal avagy sem.

Mindenki ugy is csak megy a saját feje után.

ÉS ha nekik rossz a tapasztalatuk, akiket csak elutasítottak vagy kihasználtak vagy sz@rba sem vesznek azoknak nyilván más a hozzáállásuk az egész párkereséshez és a párkapcsolatokhoz.

2012. dec. 30. 16:54
 53/102 A kérdező kommentje:
helike13... Az biztos,hogy ez nem egy nyertes alkat hozzáállása.Mert sok múlik azon is,de mi van itt?Nem ismeritek a nőket,vagy mi?Olyan baromságokat olvasok itt,hogy nincs is időm mindre válaszolni.Legyen szives csak olyan írjon,aki kompetens a csajozásban,akinek már voltak sikerei is,és beszélgetett nőkkel,akinek vannak lány barátai,az is elég.Ha barátok,nem haverok.
 54/102 anonim ***** válasza:

Soha nem volt nőm csak okoskodni akartam most bebuktam és sírok:'(

Amúgy maga a kérdés is eléggé tréfás. Itt valójában a kérdező állítja azt hogy ő az igazán rendes a többi "magát rendesnek beállító" csak kamu.

Helike13 mond igazságokat nyílván, mert ő így tapasztalta el is hiszem hogy így van nála, neki ilyen a tapasztalata ilyen a világnézete. Mindenkié kicsit másabb.

55/102 anonim ***** válasza:
100%

túlléptük az 50 kommentetXD

amúgy a férfi nő párbeszédre pár séma:

fiú kezdi:

-szia, mivan veled?

-szia, jaaj ne is kérdezd, a múltkor mikor nagyapám rosszul lett, kihívtuk a men...

-aha, dugunk?

avagy

-szia, mivan veled?

-szia, jaaj ne is kérdezd, a múltkor mikor nagyapám rosszul lett, kihívtuk a mentőt és azt mondták, hogy az utolsó pillanatban segítettek, nagyon ki vagyok.

-aha.. képzeld meghalt a hörcsögöm

vagy

-szia, mivan veled?

-szia, jaaj ne is kérdezd, a múltkor mikor nagyapám rosszul lett, kihívtuk a mentőt és azt mondták, hogy az utolsó pillanatban segítettek, nagyon ki vagyok.

-hú, sajnálom, ugye már jobban van? meghívhatlak egy vígaszkávéra?

helike, ennyit jelent odafigyelni:D

2012. dec. 30. 16:56
 56/102 anonim ***** válasza:
43%

"helike, menj el pszichológushoz, önértékelési zavaraid, és kóros beskatulyázási mániád van..." - ejnye, személyeskedünk? Ez nálad a vitakultúra?

"ha odafigyelsz egy lányra, az már barátzóna?!?!?!" - ha nem nézel ki jól, akkor igen, sajnos, lásd a #21-es hsz-t.

"ha barátnőt akarsz, hát ő is igényli legalább azt a törődést" - én nem akarok, amúgy meg mi van akkor, amikor a bulin 1 óra után szobára megy a csaj a jóképű, izmos sráccal? Elég sok törődést kapott azalatt az idő alatt. Mert ha jól nézel ki, akkor elég annyi, hogy: - Szia, dugunk? Milyen törődés........cöhhhhh

2012. dec. 30. 16:58
 57/102 ASOT ***** válasza:
az ülést berekesztem!
2012. dec. 30. 16:58
 58/102 anonim ***** válasza:
jó, a bulisban igazad van, de én kapcsolatról beszéltem...
2012. dec. 30. 16:59
 59/102 A kérdező kommentje:
55ösnek igaza van,aszta,már 55...Na persze ha valakit évek óta érnek a bántalmak,el hiszem,hogy pár komment és hasonlók nem győz meg.És azt se lehet meggyőzni a nők ...gonoszságáról,akik már túl vannak számos kapcsolaton.Ezért nem lehet itt ebben egyet értés.De az biztos,hogy a ribancozás,a sértődés és a nemtörődömség nem visz előre senkit.
2012. dec. 30. 17:00
 60/102 anonim ***** válasza:
20%

"-szia, mivan veled?

-hú, sajnálom, ugye már jobban van? meghívhatlak egy vígaszkávéra? "

Ha nem nézel ki jól, akkor valamire hivatkozni fog a csaj, hogy elkerüljön mellőled, vagy kicsit kihasznál, hogy valakinek elmondhatja a gondjait, aztán amikor rátérsz a témára, "maradjunk barátok", ami olyan, hogy megdöglött a kutyád, de megtarthatod :)

2012. dec. 30. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!