Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért állítja be magát rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítja be magát rendes srácnak itt a sok megkeseredett, felszínes pasi?

Figyelt kérdés
Ezzel alá ássák a tényleg rendes pasikat szerintem.

#jhn
2012. dec. 30. 15:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam,hogy mind,hanem hogy sok.Akinek van egy kis esze,az rá jön.De nem minden nő okos,attól persze még lehet jóindulatú és kedves...
2012. dec. 30. 15:38
 12/102 anonim ***** válasza:

#9! most kezdhetünk vitába a "rosszfiú, vagy jófiú a jobb", de ne tegyük

maradjunk annyiban, hogy a kislányoknak menő kell (rosszfiú) a nőknek pedig igazi kapcsolat, ami csak "rendes srác"-al valósulhat meg

mert megjegyzem, felszínes pasik azok felszínesek.. érdemes a szóba belegondolni, és rájössz, hogy kapcsolatra alkalmatlanok

2012. dec. 30. 15:38
 13/102 anonim ***** válasza:
22%

Persze, hogy alkalmatlanok a felszínes srácok (ahogy a felszínes nők is, csakhogy ne legyen kettős a mérce), de az érettebb nőknél nem a srác rendessége lesz a fő szempont a kapcsolat kialakításakor, hanem a cash: [link]

Szóval az egyik csapdából át a másikba......

2012. dec. 30. 15:43
 14/102 anonim ***** válasza:
56%

Én nem vagyok "rendes pasi" sőt kissé felszínes is, de jó ember vagyok addig amíg nem próbálnak meg visszaélni a jóindulatommal.

Ennyi erővel állíthatom én is magamról hogy rendes pasi vagyok, de inkább csak azt mondom hogy egy átlagember vagyok.

2012. dec. 30. 15:43
 15/102 anonim ***** válasza:
100%

már megbocsáss helike, de akkor a csóró pasit nem választja senki? általánosítasz, de eléggé

igen, a felszínes nőnek elég a cash, ahogy Te mondod, de rendes srác sem szívesen kezd felszínes nővel, úgyhogy a felszínesek egymásra találnak és gazdagok lesznek... aki meg rendes az csóró marad:D

2012. dec. 30. 15:46
 16/102 anonim ***** válasza:
12%
"rendes srác sem szívesen kezd felszínes nővel" - azzal kezd, aki jut neki, nem válogat, mert nincs mire, ha nem néz ki jól. Tetszik tudni?
2012. dec. 30. 15:49
 17/102 anonim ***** válasza:
5%
UGYAN AZÉRT AMIÉRT A SOK MEGKESEREDETT FELSZÍNES NŐ IS BEÁLLÍTJA MAGÁT RENDES NORMÁLIS CSAJNAK.
2012. dec. 30. 15:50
 18/102 ASOT ***** válasza:
100%
még mindig bekapcsolva van a CAPS LOCK! Kapcsold már ki Béla!
2012. dec. 30. 15:56
 19/102 anonim ***** válasza:
78%

hát helike, most Te tűnsz megkeseredettnek

ha valaki rendes, már ronda is? és akkor már csajozni se tud? mert ahhoz, hogy valaki tudjon csajozni, még nem kell felszínesnek lennie..

én is rendesnek vallom magamat, és nem vagyok egy szőke herceg, de a dumámat szeretik a csajok... mondjuk van barátnőm elég régóta, úgyhogy hiába szeretik, de a lényeg, hogy a rendes srác is válogathat, ha van pöche

2012. dec. 30. 15:56
 20/102 anonim ***** válasza:
92%

Helikével ne foglalkozz.

Írt egy (talán) nő egy cikket, azt nyomatja állandóan, holott a több más millió nőre meg nem igaz, ami ott elhangzik...

2012. dec. 30. 16:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!