Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítja be magát rendes srácnak itt a sok megkeseredett, felszínes pasi?
a sírás se...
Amíg valakit csak rossz ér, elutasítás, és csupa negatív válasz, és e mellett vannak akik még az arcukba is mondják h jesszus te meg hogy nézel ki, azok vagy elkeseredettek lesznek és begubozódnak a kis lukukba , vagy nagypofájú okoskodó nagyképűek lesznek a semmire, vagy az a halvány maradék 1% aki tovább lép és továbbmegy.
"rátérsz a témára"
mi tényleg elbeszélünk egymás mellett...
nem arról beszélek, hogy egyszeri alkalommal végighallgatod, és utána megdughatod...
de ha minden alkalommal végighallgatod, és megfelelően reagálsz rá (tehát nem nyálasan csak lelki szemetesládaként tűrni, hanem értelmesen reflektálni rá, tanácsot adni), akkor pár hét alatt kialakulhat egy bizalom feléd.. és ha a beszélgetések során te is mutatsz magadból dolgokat, akkor nem a barátzónába kerülsz, hidd el:)
kb egy éve (tehát már megvolt ez a kapcsolatom) elkezdtem dumálni egy csajjal... fél éve szerelmet vallott... pedig tényleg nem csináltam semmit, csak dumáltam vele:D
Hülye vagy?? :)
Itt csak én nyerhetek
Miért Helike,te ösze jönnél egy ilyen csajjal?:
Akkor te sem vagy különb azoknál a nőknél,akiket ezért megvetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!