Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítja be magát rendes srácnak itt a sok megkeseredett, felszínes pasi?
Személyeskedés: IGNORE
(Nem a vitakultúrám része, már mondtam)
Nem vetem meg a nőket emiatt, csak próbálok belevilágítani a fejecskékbe, hogy hogyan is mennek ezek a dolgok, illetve rábírni a hozzám hasonló sorsúakat, hogy ne küszködjenek, hanem jobban járnak, ha feladják, ugyanis ezen az oldalon még 25+ évesen is reménykednek, hogy hátha lesz egy barátnőjük, meg nem értik, hogy miért nincs stb. Én már kb. 20 évesen rájöttem, hogy nem lesz ez olyan könnyű, mint másoknak, aztán utánajártam a dolgoknak, és megértettem, hogy miért nem könnyű, és ezt próbálom elmagyarázni a hozzám hasonlóknak. Aztán jöttök ti, akiknek klappol minden, és osztjátok az észt "onnan föntről", hogy annyi az egész, hogy csak beszélgetni kell velük, meg nem számít nekik a külső, meg az átlagosoknak és a rondáknak is lehet barátnőjük, ezzel hamis reményt táplálva a kevésbé szerencsésekbe. Nem belém, mert én értek mindent, engem nem tudtok meggyőzni, de vannak hozzám hasonló sorsúak, akiket félre tudtok vezetni ezzel.
"mikor barát-zónás voltam" - és miért nem veled jött össze, gondolom te is beszélgettél vele????
Nem, de az nem azt jelenti hogy nincs is ilyen.
De ha működik a pöcörőd lehet hogy neked is lesz, bár nem vagyok a helyzetedben, csak példának írtam.
"Nem csakis a külsőn múlik" - nem, persze, de az az első stáció. Ha ott buksz, akkor Game Over.
Pörög a topik, mi?
"kiegészítheted a szépség hiányát egyéniséggel.Persze hogy kell alap vonzalom" - ami ha nincs, egyéniség viszont van, akkor barátzóna. Ha egyéniség sincs, akkor elhajtanak. Vagy pedig előfordulhat, hogy a nő abszolút nem kíváncsi az egyéniségedre se, esélyt sem ad, és elhajt.
"bele kell szarni a dolgokba" - jobb, mint feleslegesen koslatni a csajok után. Az én koromban viszont már minden nő házas/gyerekes, úgyhogy én már sok mindent nem tehetek, már permanens a nőnkívületi állapot, viszont elmesélem a népnek a megfigyeléseimet, hogy mik az okai a folyamatos sikertelenségnek és az elutasításoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!