Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért állítja be magát rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítja be magát rendes srácnak itt a sok megkeseredett, felszínes pasi?

Figyelt kérdés
Ezzel alá ássák a tényleg rendes pasikat szerintem.

#jhn
2012. dec. 30. 15:29
 71/102 anonim ***** válasza:
35%

Személyeskedés: IGNORE

(Nem a vitakultúrám része, már mondtam)

Nem vetem meg a nőket emiatt, csak próbálok belevilágítani a fejecskékbe, hogy hogyan is mennek ezek a dolgok, illetve rábírni a hozzám hasonló sorsúakat, hogy ne küszködjenek, hanem jobban járnak, ha feladják, ugyanis ezen az oldalon még 25+ évesen is reménykednek, hogy hátha lesz egy barátnőjük, meg nem értik, hogy miért nincs stb. Én már kb. 20 évesen rájöttem, hogy nem lesz ez olyan könnyű, mint másoknak, aztán utánajártam a dolgoknak, és megértettem, hogy miért nem könnyű, és ezt próbálom elmagyarázni a hozzám hasonlóknak. Aztán jöttök ti, akiknek klappol minden, és osztjátok az észt "onnan föntről", hogy annyi az egész, hogy csak beszélgetni kell velük, meg nem számít nekik a külső, meg az átlagosoknak és a rondáknak is lehet barátnőjük, ezzel hamis reményt táplálva a kevésbé szerencsésekbe. Nem belém, mert én értek mindent, engem nem tudtok meggyőzni, de vannak hozzám hasonló sorsúak, akiket félre tudtok vezetni ezzel.

"mikor barát-zónás voltam" - és miért nem veled jött össze, gondolom te is beszélgettél vele????

2012. dec. 30. 18:02
 72/102 anonim ***** válasza:
100%
helike azt azért hozzátenném hogy én személyesen ismerek olyan embert akinek tolószékes barátnője volt akit már így ismert meg. A srác egészséges átlagos külsejű volt.
2012. dec. 30. 18:05
 73/102 anonim ***** válasza:
39%
Fordítva tudsz ilyet mondani?
2012. dec. 30. 18:13
 74/102 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de az nem azt jelenti hogy nincs is ilyen.

De ha működik a pöcörőd lehet hogy neked is lesz, bár nem vagyok a helyzetedben, csak példának írtam.

2012. dec. 30. 18:23
 75/102 A kérdező kommentje:
Fordítva is van ilyen,ismerek olyan kövér embert,hogy én hozzá képest(a 85 kilómmal) igen csak vékonyka vagyok és egy szép egészséges nőnek kell ,már évek óta együtt vannak.Vagy ismerek még példaképp ugyanúgy 80 körüli srácot,aki 155 centi és van barátnője,sőt már menyasszonya.És a kövérség az elég csúnya dolog,azért azt valljuk be.Nem csakis a külsőn múlik.ÉS azért gyerekek ez már valami,3 óra alatt több mint 70 válasz...15:29 kor tettem ki a kérdést.
2012. dec. 30. 18:25
 76/102 anonim ***** válasza:
52%
Persze, biztos van olyan is, ahogy vannak milliárdos lottónyertesek is, de arra blazírozni, hogy megnyered a lottóötöst, elég balgaság, nem? (#24 hsz.)
2012. dec. 30. 18:27
 77/102 anonim ***** válasza:
35%

"Nem csakis a külsőn múlik" - nem, persze, de az az első stáció. Ha ott buksz, akkor Game Over.

Pörög a topik, mi?

2012. dec. 30. 18:30
 78/102 anonim ***** válasza:
100%
helike teljesen igazad, bele kell szarni a dolgokba, ha már nem repül a sült galamb:D
2012. dec. 30. 18:31
 79/102 A kérdező kommentje:
Aha,pörög ezerrel.De mondjuk lehet olyan is,ha beszélgettek,akkor kiegészítheted a szépség hiányát egyéniséggel.Persze hogy kell alap vonzalom,de ez mindkét félnél igaz.Nálam pl nem nagyon van esélye egy nagyon elhízótt nőnek.PL 80 kilósan már azért ...nem szép látvány egyáltalán.Én se várom el,hogy aki nem semennyire se jövök be,az jöjjön velem össze.De ha csak egy picit is vonzónak tart,akkor van esélyem,és az egyéniségemmel nagy eséllyé tudom azt tenni.Legutóbbi próbálkozásomat csak az tetee sikertelenné,hogy a nő az idősebb pár évvel(10) és ezt nem szeretné,hogy egy nála ennyivel fiatalabb valakivel jöjjön össze.Olyan se pasiba,se csajba nincs,aki senkinek nem tetszik valamennyire...
2012. dec. 30. 18:40
 80/102 anonim ***** válasza:
52%

"kiegészítheted a szépség hiányát egyéniséggel.Persze hogy kell alap vonzalom" - ami ha nincs, egyéniség viszont van, akkor barátzóna. Ha egyéniség sincs, akkor elhajtanak. Vagy pedig előfordulhat, hogy a nő abszolút nem kíváncsi az egyéniségedre se, esélyt sem ad, és elhajt.

"bele kell szarni a dolgokba" - jobb, mint feleslegesen koslatni a csajok után. Az én koromban viszont már minden nő házas/gyerekes, úgyhogy én már sok mindent nem tehetek, már permanens a nőnkívületi állapot, viszont elmesélem a népnek a megfigyeléseimet, hogy mik az okai a folyamatos sikertelenségnek és az elutasításoknak.

2012. dec. 30. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!