Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá az exem hogy ne mondja el a páromnak övé a gyerek? Milyen észérvek segítenének?
De nem tenném senki életét tönkre? Kiét??
A gyereknek lenne normális apja
A páromnak családja, gyereke, én is normálisan viselkednék, boldog velem. Ezután pláne azzá tenném, mert lenne egy kis lelkiismeretfurdalásom,
Ha kiborítanám a bilit akkor járna mindenki rosszul
A gyereknek vagy lenne egy hülye apja vagy egy szétesett családja.
A páromat is megbántanám.
Ha elmondanám akkor itthagyna tuti, attól még hogy azt írtam rendes, nem egy mamlasz.
"attól még nem akarom feladni az életem."
Ne haragudj de te vagy ebben a hármasban a legkevesebb akinek az érdeki számítanak. A barátodtól miért akarod elvenni azt, hogy saját gyereke legyen, hogy a fizetésest ne egy zabi gyereke költse. Komolyan te ezt fel sem fogod, mit akarsz csinálni?
ha elolvasod a válaszokat figyelmesen, akkor rá jössz, hogy annak ellenére, hogy mindenki megvet, mindenki csak jót akar a gyermeknek az apukának és a legtöbben neked is, olvasd el az összeset figyelmesen, és gondolkozz el mélyen
/ mi lesz ha kiderül? (mert kifog), mi lesz ha meggondolom magam a férjemmel kapcsolatban? ( mert megfogod, mert egy nő nem tud arra építeni egy életet, hogy jó fej is vagy, meg pénzed is van, a nő nem tud szerelem nélkül élni, megalkuvásban nem fogod bírni), és ha egyik vagy másik bekövetkezett akkor hogy fog rám nézni a gyermekem, a családom? és ki lesz az a pancser aki majd ezek után szóba áll velem?/
tényleg úgy jössz ki a dologból a legjobban ha tökéletesen őszinte leszel
hát tudnék még sok mindent írni, de nem koptatom tovább a körmöm, annyi minden elhangzott eddig és a te reakcióidból az sül ki, hogy vagy el sem olvastad a válaszokat, vagy az értelmi képességeknél van valami blokkolódva /remélem csak átmeneti/
Az, hogy mit tettél és mit nem a te döntésed, teljesen mindegy ki mit gondol róla.
De fel kell vállalnod a döntéseid.
Azt csak most hiszed hogy le lehet úgy élni egy életet hogy 100 éves korodig attól rettegsz mi derül ki és mi nem. Tönkremegy majd bele a lelked, aztán majd szépen tönkre teszed a környezeted is e miatt.
Állandó aggódásban, félelemben, bizonytalanságban nem lehet élni, ha csak át nem alszod a következő 50 évet...
Ha a párod olyan rendes akkor ha egyből nem is de idővel meg fog bocsátani.
És egy életet simlis módon csak naon rossz minőségben lehet leéllni, esélyed sem lesz a boldog, kiegyensúlyozott, örömteli és vidám életre így.
De mi van ha nem bocsát meg sose? Ettől félek. Még ha egyedül is nevelném a gyereket mert az exemre biztos nem számíthatok az oké éltem már át pár dolgoz. Valahogy megoldanám de biztos nem ez a legjobb megoldás jobb lenne neki a párommal
Ha meg a páromé akkor mit gondolna rólam a gyerek hogy elrontottam lehetne egy szép családja.
Nem akarom elvetetni mert csak az enyém, nekem fontos a gyerek, jó anya akarok lenni. Lehet nem a legjobb módszerekkel próbálkozok de csak ez telik tőlem most.
Bocsi, hogy ezzel kezdem, de alig tudtam kivenni az írásodból, hogy mit szeretnél mondani.Megkérdezhetem hány éves vagy?A szavakat kissé érdekesen pakolod egymás után.
A kérdésedre a válaszom:
Ez nem egy olyan kicsi dolog amiről nem kéne tudnia a párodnak.Becsapod és kihasználod.Nem hiszem, hogy ezt érdemelné.Ezek szerint megakarod tartani.Én a helyedben elgondolkodnék ezen és ha már megtörtént, mindenképp elmondanám a páromnak, akkor is ha benne van a pakliban, hogy elhagy.Az exekkel pedig nem szabad foglalkozni!Nehéz helyzetben vagy, de inkább csináld gerinccel és mond el magad, minthogy mástól tudja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!