Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá az exem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá az exem hogy ne mondja el a páromnak övé a gyerek? Milyen észérvek segítenének?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl büszke rá de összejöttem egy kicsit az exemmel. Terhes vagyok lehet tőle. Már lezártam azt a kapcsolatot nem volt jó sokat veszekedtünk a mostani párom kedves rendes. Ezért is sajnálom hogy kiszúrtam vel. Bár az övé is lehet a baba de a lényeg hogy nagyon várja el is tudnánk vele tartani míg az exem nem dolgozik ez is volt az egyik oka hogy szakítottam. Hasonlítana is külsőleg ebből sem lehet baj. Csak félek hogy el kezd számolgatni és vissza akar majd szerezni ezért elmondja a páromnak. De nem jó apa vannak gyerekei egyikkel sem törődik. Azt sem mondta el hogy lefeküdtünk párszor hátha ezzel is meg tudnám győzni. De nem tudom pontosan mit mondjak neki.

2012. dec. 13. 12:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
Hm, elég érdekes fogalmaid vannak a normális életről.
2012. dec. 13. 13:05
 42/67 A kérdező kommentje:
Jó ribanc voltam legyen nem tagadom. Egyszer csináltam csak 3 év alatt ezután nem fogom. Én tudnék így boldog lenni lehet lenne lelkiismeret furdalásom vagy sosem lennék annyira szerelmes már de egy átlagos életre vágyok, egyszer megcsúsztam. Pont akkor lettem terhes sajnos.
2012. dec. 13. 13:07
 43/67 anonim ***** válasza:
De most mondd meg őszintén, te bele tudsz úgy nézni a párod szemébe, hogy nem jut eszedbe, mit tettél vele??? Teljesen tiszta a lelkiismereted? Mert ha igen, akkor nagyon-nagyon szívtelen ember vagy...még jobban bebizonyosodik, hogy nem való neked gyerek...meg család se. Ez nem boldog család, ez egy hazugsággal teli szenvedés! Jó lenne úgy leélni az életed, hogy állandóan attól rettegsz, mikor fog kiderülni? Hidd el, jobb ha elmondasz neki mindent, mint ne tőled tudja meg. És még mindig tartom az álláspontom, hogy jobban járnál, ha elvetetnéd és mindkét embert elfelejtenéd.
2012. dec. 13. 13:09
 44/67 anonim ***** válasza:
Egyszer? Egyszer háromszor! NEM mindegy!
2012. dec. 13. 13:09
 45/67 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendes, kedves, mondd el neki. Ez az egyetlen igaz út!! A hazugság a legrosszabb, amit tehetsz! Hidd el, h melletted lesz, ha szeret. Mondd el, hogy ez történt és nem vagy biztos, elvetesd-e vagy ha apasági vizsgálaton kiderül, h ne az övé, akkor is vállalni fogja?? Szóval ő döntsön most. Ha szeret, melletted lesz! Barátnőm is félrelépett, teherbe esett, elmondta, együtt elvetették, sírtak, ordibáltak, de úgy néz ki együtt maradnak és majd valamikor megerősödve közös gyereket terveznek. Bármikor kiderülhet, akár akkor, amikor a gyerek már 1-2 éves!!! Akkor jót tennél neki??? Hogy összetörnéd a családod, gondolj bele. Higyj nekem kérlek. Az őszinteség az egyetlen út. N/30
2012. dec. 13. 13:12
 46/67 A kérdező kommentje:

De egy alkalommal mikor otthon voltam, nem havonta egyszer...

Értem amit írtok nem vagyok hülye. Tudom hogy nem kellene átvernem látom hogy nem helyes, de attól még nem akarom feladni az életem. Még ha rossz döntés is. Nehéz nekem is persze amikor a babáról beszélgetünk a szemébe nézni, de legyűröm.

Én csináltathatok majd dns vizsgálatot úgy hogy ő ne tudjon róla akkor se ha az ő nevén van? valami hajszállal vagy ez csak a filmekben működik? Megnyugodnék ha az övé, ha nem meg nem változna semmi

2012. dec. 13. 13:14
 47/67 anonim ***** válasza:
100%
Senkiről nem fogsz tudni DNS-vizsgálatot kérni a delikvens beleegyezése nélkül, mégis mit képzelsz?!?!?!?
2012. dec. 13. 13:15
 48/67 anonim ***** válasza:
100%
lol, ez egyre jobb, esküszöm...kérdező, te tényleg nem vagy normális, már ne is haragudj...
2012. dec. 13. 13:16
 49/67 anonim ***** válasza:
Az önzésed minden határon túlmegy! Mindenki érdekében kívánom, hogy néhány napon belül mindenki megtudja az igazságot! Ha rajtad múlna, mindeki életét tönkretenné az önzésed!
2012. dec. 13. 13:17
 50/67 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak tudnám, ki a pasid...! A föld alól is előkeríteném, hogy megmondjam neki, kivel köti össze az életét.
2012. dec. 13. 13:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!