Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá az exem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá az exem hogy ne mondja el a páromnak övé a gyerek? Milyen észérvek segítenének?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl büszke rá de összejöttem egy kicsit az exemmel. Terhes vagyok lehet tőle. Már lezártam azt a kapcsolatot nem volt jó sokat veszekedtünk a mostani párom kedves rendes. Ezért is sajnálom hogy kiszúrtam vel. Bár az övé is lehet a baba de a lényeg hogy nagyon várja el is tudnánk vele tartani míg az exem nem dolgozik ez is volt az egyik oka hogy szakítottam. Hasonlítana is külsőleg ebből sem lehet baj. Csak félek hogy el kezd számolgatni és vissza akar majd szerezni ezért elmondja a páromnak. De nem jó apa vannak gyerekei egyikkel sem törődik. Azt sem mondta el hogy lefeküdtünk párszor hátha ezzel is meg tudnám győzni. De nem tudom pontosan mit mondjak neki.

2012. dec. 13. 12:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
Ez nem egy "hiba", hanem egy ÉLET! A MINIMUM, hogy gerinces maradsz, ha már eddig elfelejtettél az lenni! Nagyon súlyos dolgot tervezel, és ez lesz az igazi HIBA, ha meg is valósítod! Az a szánalmas fickó, akit épp hülyére veszel, megérdemelné, hogy legalább tudja, milyen ember készül a pénze miatt ráakaszkodni. Úgy vágnálak ki az exeddel együtt, hogy nyekkensz!
2012. dec. 13. 12:42
 12/67 anonim ***** válasza:

"Azt sem mondta el hogy lefeküdtünk párszor"

Nem egyszer történt meg akkor most egy gyerek miatt sem fogsz megváltozni. A gyereket meg ne használd kifogásnak, mert nem az.

2012. dec. 13. 12:42
 13/67 A kérdező kommentje:
Egyébként annak sem lenne értelme ha elmondanám meglenne a dns teszt és kiderülne hogy a páromé. Akkor csak megfosztanánk a kisbabát attól hogy teljes családban nőjön fel.
2012. dec. 13. 12:43
 14/67 anonim ***** válasza:
Ha rólm szólna a dolog, és még frissiben elmomdanád. Elzavarnálak a p icsába. Ha utólag akkor is.
2012. dec. 13. 12:43
 15/67 anonim ***** válasza:
100%

"majd megteszek mindent érte"

Csakhogy egy normális kapcsolat nem "majd"-ból, meg ígéretekből áll, hanem abból, hogy a "most"-ban tudsz a párodhoz méltó módon, felelősen viselkedni. Ha botlás, akkor botlás, tessék odaállni a párod elé, bevallani neki mindent, aztán a gyerek születése után vállalni a genetikai vizsgálatot, és valahogy mégiscsak tisztába tenni az életedet.

"sajnálom hogy kiszúrtam vele"

Te el vagy tévelyedve! Kiszúrni valakivel az, ha megeszed az ebédjét és éhen marad, vagy ha elviszed az autót, amikor neki kéne. Te viszont minden lehetséges mód közül a legocsmányabbat választva elárultad és átverted azt, aki szeret téged, aki kedves és rendes hozzád, és aki most azt hiszi, hogy az ő gyermekét hordod a szíved alatt. Ehhez képest szíved nincs is, különben nem tudtál volna ilyesmit tenni, a gyerekhez meg vagy van köze, vagy nincs. És akkor még ott a megcsalás ténye maga is...

2012. dec. 13. 12:44
 16/67 anonim ***** válasza:
Annak a gyereknek nincsenek normális szülei. Az, hogy "család"-ban nőne fel, csak egy dolog. Amilyen példát mutatsz neki most, az egyáltalán nem követendő. Te komolyan azt gondolod, hogy ezt meg lehet csinálni egy emberrel? A felháborodásom nem tudom szavakba önteni, mert kitiltanának innen. Nálad mélyebben már csak azok vannak, akik börtönben ülnek. Erkölcsileg egy nagy nulla vagy.
2012. dec. 13. 12:45
 17/67 A kérdező kommentje:
Csak 3szor feküdtünk le mert otthon voltam apámnál és ott találkoztunk. Apám is azt mondta (ő is kiszámolta)hogy ne mondjak semmit a páromnak. Mivel csak pár napot voltam ott, előtte-utána szeretkeztünk a párommal is, így az övé is lehet.
2012. dec. 13. 12:45
 18/67 anonim ***** válasza:
Mondhatunk mi itt bármit, nem fogunk tudni jellemet csepegtetni beléd... :( Ráadásul az egészről tud apád, az exed, idő kérdése, és a fél város is.
2012. dec. 13. 12:46
 19/67 anonim ***** válasza:

Csak 3-szor? jesszusom..CSAK?

Ha a párom megcsalna egy világ omlana bennem össze, ha ilyet csinálna mint te a hídról ugranék le szégyenemben hogy egy ilyen emberhez közöm volt valaha is....

2012. dec. 13. 12:47
 20/67 anonim ***** válasza:
100%

Irónia ON

Csak 3-szor?! Óóóóóóóóóóóóóóóóóóó, akkor igazán, TÉNYLEG semmi jelentősége. Miért nem ezzel kezdted?!

Irónia OFF

2012. dec. 13. 12:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!