Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá az exem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá az exem hogy ne mondja el a páromnak övé a gyerek? Milyen észérvek segítenének?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl büszke rá de összejöttem egy kicsit az exemmel. Terhes vagyok lehet tőle. Már lezártam azt a kapcsolatot nem volt jó sokat veszekedtünk a mostani párom kedves rendes. Ezért is sajnálom hogy kiszúrtam vel. Bár az övé is lehet a baba de a lényeg hogy nagyon várja el is tudnánk vele tartani míg az exem nem dolgozik ez is volt az egyik oka hogy szakítottam. Hasonlítana is külsőleg ebből sem lehet baj. Csak félek hogy el kezd számolgatni és vissza akar majd szerezni ezért elmondja a páromnak. De nem jó apa vannak gyerekei egyikkel sem törődik. Azt sem mondta el hogy lefeküdtünk párszor hátha ezzel is meg tudnám győzni. De nem tudom pontosan mit mondjak neki.

2012. dec. 13. 12:28
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:

Három ember minimum tudja biztos, hogy ki fog derülni ha nem most akkor pár hét hónap év után. Elég ha csak egy kicsit valamelyik iszogat, bulizik és kifecsegi és már mindenki tudni fogja.

Nagyon megbánhattad ha utána még kétszer megtörtént.

2012. dec. 13. 12:55
 32/67 A kérdező kommentje:
Mert az exembe jobban szerelmes voltam de otthagytam mert nem volt közös jövőnk. Nem dolgozott, én tartottam, nekem ilyen nem kell hosszú távon, akkor inkább valaki olyan akit nem szeretek annyira de rendes. De mikor találkoztunk elcsábultam mert megint olyan aranyos volt. Utána észbekaptam hogy nem ezt akarom de akkor már késő volt Nem tudom már visszacsinálni. Tényleg nem lehet megérteni hogy normális családot akarok?
2012. dec. 13. 12:56
 33/67 anonim ***** válasza:
82%

Majd szépen zsarolni fog a volt párod pénzért vagy pár alkalomért, sokáig nem húzhatod.

Mond el, hogy lehet nem az övé de majd DNS teszten kiderül.

2012. dec. 13. 12:58
 34/67 anonim ***** válasza:
Én a helyedben biztos elvetetném a gyereket. Bármennyire is abortusz ellenes vagyok...szerencsétlennek nem kellene megszületnie ilyen szánalmas helyzetbe...főleg így, hogy hazugságban akarod felnevelni. Nem való neked gyerek...max. majd pár év múlva, amikor majd nem jön rád a viszketés az exedtől, és felfogod, hogy mit csináltál ezzel a szerencsétlen emberrel, aki szeret téged. De én a helyedben ezek után a szemébe se tudnék nézni, és azt se tudnám neki mondani, hogy szeretem. Egyébként meg ne nevezd ezt egy botlásnak, meg hogy megbántad utána. Aki megbánja, az NEM csinálja 3x egymás után!!! Döntsd el melyik ember kell neked. Bár én mindkettőt hagynám inkább...
2012. dec. 13. 12:58
 35/67 anonim ***** válasza:

"nem lehet megérteni hogy normális családot akarok?"

Így? Így gondolod, hogy ebből normális család lesz? Nem, ezt nem lehet megérteni. Ebből semmi sem lesz. Csak pofáraesés, meg egy szerencsétlen gyerek.

2012. dec. 13. 13:00
 36/67 anonim ***** válasza:

Normális családban nincs ekkora hazugság gondolkozz már.

A gyereked 18. éves korában megtudja, hogy nem az apja a vér szerinti apja, mert az anyja nem szerette de jól kerestet így ő nevelte fel. Szerinted minek fog tartani a gyereked akkor?

2012. dec. 13. 13:00
 37/67 anonim ***** válasza:
100%

Foglaljuk össze, mit is tudunk:

Az exedbe szerelmes vagy ("voltál", aha persze, azért fekszel vele össze), de alkalmatlan családapa lenne, ezért a vélhetően vele összekalapált kölyökkel együtt a párod nyakába varrod magad, akibe nem vagy (olyan) szerelmes, akit nem tisztelsz, akit megcsalsz, de ő alkalmas arra, hogy finanszírozza családalapítási vágyaidat, és elég jóhiszemű hülye ahhoz, hogy azt csinálj mellette, amit szeretnél. Voltaképp életrevaló csaj vagy te.

Viszont jó lenne, ha mától ott villogna egy naaagy, piros betűs felirat a fejedben:

Mindig, mindent visszakapunk, amit adunk.

Nekem ez a helyedben elég ijesztő lenne.

2012. dec. 13. 13:02
 38/67 Shaddark ***** válasza:
100%

A könnyebbik útról a végén visszanézve mindig kiderül hogy sokkal nehezebb volt mint a nehezebbnek tűnő, ezerszer annyi sírással, szenvedéssel és fájdalommal teli.

Csak nézz vissza az életedre idáig, és gondolkozz el rajta ha az egyenes utat (a nehezebbet) választottad volna mennyi szenvedéstől kímélted volna meg magad.

Ám míg nem vagy képes belátni hogy a hazug élet mivel jár addig nagyon fogsz szenvedni egéssz életedben, míg el nem jutsz ide egy felismeréssel.

Az életnek vannak alaptörvényei amit nem kerülhet meg senki sem, legyen a királylány vagy rabszolga...

Az egyik az őszinte élet = boldogsogság, hazugságokban élni = boldogtalan lét.

Szerintem ne a férjed, de MAGAD miatt gondolkozz el ezen, nézz szét a környezetedben ki mit ért el a hazugságokkal, milyen élete lett, mennyit mosolyog egy nap, milyen vidámak az őszinte és a simlis ismerőseid.

2012. dec. 13. 13:02
 39/67 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, ennyi hozzászólásból még mindig nem vetted észre, hogy ribanc vagy?

még mindig csak azt mondogatod, hogy jaj, de hát nekem hogyan lenne jobb ... kit érdekel neked hogyan jó, ha szándékosan tönkre teszed két ember életét?!

értsd már meg, hogy ilyent nem lehet csinálni!!! hogyan jutottál el oda, hogy ez egyáltalán megfordul a fejedben, és még mentegeted is magad?! ribanc

2012. dec. 13. 13:03
 40/67 A kérdező kommentje:

De éppen nem akarom hogy kiderüljön! Biztos nem ideális állapot de attól még élhetünk normálisan. Úgy ha senki nem tudná meg a gyerek családban nőne fel ahol szeretik a szülei, a párom is boldog lenne, én is. Nem fogom többet megcsalni átvágni. Hibáztam de nem akarok ezért mindentfeladni.

Elvetetni nem akarom ennyi erővel akkor is el kellene mondanom a páromnak.

2012. dec. 13. 13:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!