Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá az exem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá az exem hogy ne mondja el a páromnak övé a gyerek? Milyen észérvek segítenének?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl büszke rá de összejöttem egy kicsit az exemmel. Terhes vagyok lehet tőle. Már lezártam azt a kapcsolatot nem volt jó sokat veszekedtünk a mostani párom kedves rendes. Ezért is sajnálom hogy kiszúrtam vel. Bár az övé is lehet a baba de a lényeg hogy nagyon várja el is tudnánk vele tartani míg az exem nem dolgozik ez is volt az egyik oka hogy szakítottam. Hasonlítana is külsőleg ebből sem lehet baj. Csak félek hogy el kezd számolgatni és vissza akar majd szerezni ezért elmondja a páromnak. De nem jó apa vannak gyerekei egyikkel sem törődik. Azt sem mondta el hogy lefeküdtünk párszor hátha ezzel is meg tudnám győzni. De nem tudom pontosan mit mondjak neki.

2012. dec. 13. 12:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam hogy bántsatok. Vétkeztem, sajnálom, akkor sincs értelme felrúgni mindent. Én így látom. Mivel baba is van a dologban és ha nem az övé lenne akkor sosem bocsátana meg. Én szeretem őt amilyen tényleg jobban kellett volna értékelnem nem tudom visszacsinálni. Most ebből a helyzetből kell gazdálkodnom
2012. dec. 13. 12:48
 22/67 anonim ***** válasza:

Csak háromszor feküdt le az exével az apjánál (vagy a tudtával), előtte-utána még a barátjával is, az apja meg nyugodtan tartja a lámpát.

Mit kell itt csodálkozni? :)

2012. dec. 13. 12:48
 23/67 anonim ***** válasza:
100%
Apja lánya... csodás. Szomorú, hogy még csak fogalmad sincs, hogy mennyire mélyen vagy! Fel sem fogod! Sajnálom a gyereket, hogy ilyen emberek közé születik! Őszintén remélem, hogy az apja a rendesebb pasi és tőled egy életre elveszi a bíróság. Ebben az egy esetben lenne esélye normális körülmények között felnőni! Nekem nem kellene ilyen anya!
2012. dec. 13. 12:49
 24/67 anonim ***** válasza:
hany eves vagy te tulajdonkeppen,mond el az igazat,lehet hogy idovel megbocsajt,de ekkorat nem hazudhatsz,elobb utobb ugy is kiderul
2012. dec. 13. 12:49
 25/67 anonim ***** válasza:

Na, ha nem bocsátana meg, akkor mivel lesz jobb majd két év múlva mikor kiderül?

Az exed gondolod hogy senkinek nem fogja elmondani?

Vagy akár az apád?

2012. dec. 13. 12:50
 26/67 A kérdező kommentje:
Jó kár volt leírni hogy többször.. Az a lényeg hogy elfogtak az emlékek ezért együtt voltunk. De már utána megbántam ezért mentem vissza a páromhoz. Ennyi erővel maradhattam volna az exemmel is de nem akartam! Hanem a páromat akarom. Apukám meg csak nekem akar jót, nem kell bántani.
2012. dec. 13. 12:51
 27/67 anonim ***** válasza:
100%
semmi baj nincs ezzel, egyszerűen egy jellemtelen nő vagy, aki még számító is, megérdemled, hogy pár év múlva derüljön ki és hajtson el gyerekestől a francba (ismeretségi körömben volt egy ilyen pár, csak a kislányt sajnáltam mikor kiderült a dolog, mert ő apaként nézett a férjre, a férj pedig onnantól rá sem nézett ... kicsit fájdalmas, de jogos)
2012. dec. 13. 12:51
 28/67 anonim ***** válasza:

A szeretethez hozzá se szagolsz, már bocs. Akkor szeretted volna, amikor az exednek szétraktad a lábadat az apád hátsó szobájában...

Amúgy komolyan érdekelne, hogy amikor lefeküdtél az exeddel, akkor egyáltalán nem jutott eszedbe, hogy tulajdonképpen van ez a rendes gyerek, aki otthon vár rád? De tényleg, úgy szeretném már egyszer megérteni, hogy ha szeretsz valakit, akkor fel sem merül, hogy nem dugatod meg magad mással? Hogy hagyhatod, hogy hozzád érjen, egyáltalán, hogy maradsz vele kettesben olyan szituációban, ahol ez előfordulhat?!

2012. dec. 13. 12:53
 29/67 A kérdező kommentje:

Az apám senkinek nem mondja el.

Az exem éppen ezért tettem fel a kérdést hogyan tudnám meggyőzni hogy hallgasson mégha majd el is kezdni sejteni. nem szokott a párom odajönni abba a faluba ahol apám lakik, így ott akár szájhősködhet azzal hogy lefeküdtünk az nem érdekel. De ha ki akar velem tolni akkor valahogy tudathatja a párommal.

2012. dec. 13. 12:53
 30/67 anonim ***** válasza:
100%
Amit egyébként tökéletesen meg is érdemelnél.
2012. dec. 13. 12:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!