Apukák, férjek! Ti milyen sűrűn látogatjátok
anyukátokat/apukátokat? És ezt családdal (feleség,
gyerek) teszitek?
Bár én vagyok az anyuka,de apósom hetente jön.Minden vasárnap délután feljön pár órára unokázni.Elejétől kezdve így volt,és abszolút nem zavar.Sokszor én mondtam páromnak,menjünk már apjához,legalább sétálunk a kicsivel,de sosem akar menni.Pedig szivesen kutyáznék nála :D A kicsi 2 hónapos múlt.Én rokonaim felváltva jönnek majd,egyik hónapba anyuék másikba meg apuék.Egyébként ha közelebb lennének,tuti minden héten mennék én hozzájuk,mert jó néha beszélgetni valakivel.
2012. dec. 13. 09:04
2/14 A kérdező kommentje:
"Messze" lakunk, több mint 1 óra az út autóval, de inkább fogalmazzunk úgy, hogy drága az üzemanyag, ezért 2 havonta megyünk a feleségemmel és a gyermekünkkel.
2012. dec. 13. 09:07
Első vagyok.Egyébként együtt mennénk,ha mennénk :D És a rokonaimhoz kb 2-6havonta,mert párom utál megmozdulni :D És nehéz kikönyörögni tőle :D
2012. dec. 13. 09:11
Jah és mert messze laknak,kocsi nincs,ha lenne benzinre nem lenne keret,busszal meg csak a volán út 2óra és utána még pesten az utazás másfél.És egy gyerekkel nem indulunk el ennyire se vonattal,se busszal.
2012. dec. 13. 09:12
Amíg egy városban laktunk(30perc tömegközlekedéssel),addig hetente egyszer.Most kocsival 3 óra,így eleinte havonta,most gyerekkel már csak 2 havonta,de olyankor péntek délutántól vasárnapig,természetesen együtt.
2012. dec. 13. 09:12
7/14 anonim válasza:
Én feleség vagyok, de azért válaszolok. Férjem családja kb. 1 óra 45 percre lakik tőlünk autóval. Mi együtt szoktunk menni kb. másfél havonta egy hétvégére.
2012. dec. 13. 09:25
az én szüleim velünk egy városban laknak 9 km.a férjem szülei 35 km-re laknak tőlünk.én minden szombaton megyek a szüleimhez a gyerekkel,a férjem rokonságához meg két hetente megyünk vasárnap.megyünk délelőtt,és este jövünk.
az én szüleimnél sokszor ott alszik a fiam,olyan havi 2 alkalommal biztos.Anyósomnál egyszer aludt két éjszakát nyáron
2012. dec. 13. 09:26
Mi egyutt megyunk a férjemmel és a lányunkkal. Van olyan alkalom, hogy valamit meg kell csinálni anyósomnál, akkor a gyerekkel megy a férjem reggeltol estig. En akkor nem tudok menni, mert dolgozom. Azért sok ilyen alkalom van,mert anyosomék elváltak és a férfi fizikai munkát a párom végzi a ház korul. Anyosom meg addig unokázik.
Aposom havonta szokott jonni. Férjem hetente bemegy hozzá, mert arra jár dolgozni.
2012. dec. 13. 09:43
A férjem évek óta nem látta az apját (én meg még egyátalán nem találkoztam vele). Anyósommal kb 3-szor találkoztunk az elmúlt 7 év alatt, pedig annyira nem lakik messze, de kb 5 ezerbe kerül nekünk az oda-vissza út.
2012. dec. 13. 09:48
Kapcsolódó kérdések: