Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom a volt feleségét választotta, mit tegyek? Folyt köv.
Első vagyok, a humor után itt az idő a komoly válaszra.
Gondolom te sem szeretnél se magadnak, se a fiadnak egy ,,rossz" kapcsolatot. Ezért én azt tanácsolom, hogy várj a hét végéig (az még 4 nap.), ha addig nem jelentkezik, akkor hívd fel, és kérd meg, hogy tisztázzátok a helyzetet egyszer és mindenkorra.
Drukkolok!
Én nőként éltem meg, hogy milyen az, amikor az ex, aki eddig hozzám sem ért és undorodott tőlem, hirtelen mindent megtett és "halálosan szerelmes" lett, amikor rájött, hogy továbbléptem.
Ez azonban csak ideig-óráig működhet - de valóban nagyon el tud bizonytalanítani, akkor is, ha az eszemmel tudom, hogy semmi értelme!
Csak annyit tudsz tenni, hogy nem követelőzöl, megértő vagy és elfogadod a döntését - még akkor is, ha nehéz!
Nem kell szarnak érezned magad. Szeretettel fordultál felé? Ha igen akkor mindent megtettél.
Ő viszont nem éppen korrektül bánik most veled. Nincs rosszabb a bizonytalanságnál.
Nehéz lehet neki. Lehet úgy érzi ,hogy közted és a gyerek között kell választania. Lehet érzelmileg zsarolja őt a gyerekkel a volt felesége.
Én annyit jeleznék felé, hogy megérted őt, de neked rossz ez a bizonytalanság. Kéred legalább mondja el mi bántja most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!