Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy férj elhagyja a feleségét és a gyerekét egy másik nőért?
A férj.
Szerintem egy utolsó patkány, aki a farka miatt képes otthagyni a családját.
Egyformán felelősek. Ha a feleség - mai szokás szerint- csak a gyerekkel törődik, a férjével nem, akkor érthető a férj viselkedése.
Még ha elítélendő is ezért.
Az sem biztos,hogy csak a farka után megy. Ha otthon munka után egy örökké hisztiző gyerek, kimerült feleség várja, akivel csak a gyerekről lehet beszélgetni (mint nagyon sok esetben mostanában) akkor természetes, hogy egy olyan társat akar, akivel a problémáiról, az őt érdeklő témáról is tud beszélni. Ezt megkapja az "új" nőtől, de a feleségétől nem.
5/6-al értek egyet!
Mi az, hogy a megcsalásra nincs mentség? A férfi köteles egy olyan nő mellett élni, akivel nem jönnek ki jól és csak a b@szogatás megy? A nő hisztizhet és cirkuszolhat minden hülyeségért a férfi meg köteles eltűrni mindent? Én nem ismerek olyan férfit akit a cirkusszal lehetett megfogni.... Igenis a feleség is hibás, ha oda jutottak ahol most vannak. Szerintem. Kettőn áll a vásár.
Erre van egy mesém:
Adott egy fiatal lány,és egy nála 10 évvel idősebb pasi.Elején minden szép és jó,majd mikor jött a gyerek minden elromlott.A pasinak semmi sem volt jó,hiába is tett meg mindent a nő a kapcsolatért.Oda figyelt rá,próbálta megmenteni a menthetőt.De ez is kevés volt,mert a pasinak semmi sem volt jó.
Majd a csaj 4 év után megunta azt,hogy csak ő küzd a kapcsolatért,és közölte válni szeretne.
Igaz ez fordított eset,de a tanulság az,hogy hiába van baba,oda kell 2 embernek figyelni egymásra.
S ami már nem megy kár érte küzdeni,ami elmúlt kár kapaszkodni érte.Minden embernek ki jár a boldogság,még ha sokan nem is így vélekednek.Mert begyöpösödött nézeteket vallva inkább maradnak egy szar kapcsolatban,mert gyerek van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!