Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyek egy másik férfival moziba az megcsalás?
Ha egy olyan férfival elmegyek moziba, akiről tudom hogy tetszem, akkor az megcsalás?
Az én részemről TUTI, hogy nem fog SEMMI se történni, mert én nagyon-nagyon szeretem a páromat. Viszont a film érdekel.
Ez megcsalás?
Én igent mondtam a meghívásra, és most lelkiismeret furdalásom van. Olyan, mintha megcsalnám a páromat, de tudom, hogy még egy kézfogás se fog történni.
Szerintem ha a párod tud róla, akkor nem megcsalás. Nekem is vannak fiú barátaim, a páromnak is lány barátai, és ha pl. beülünk velük valahová, mindig tudatjuk a másikkal.
21/L
Ilyenkor mindig tedd fel magadnak a kérdést, hogy te mit szólnál fordított esetben? Ha a barátod menne el egy olyan csajjal moziba, akinek tetszik, de persze tuti nem történt semmi kettejük között. Ugye, hogy ugye?
Én a helyedben megmondanám a mozis srácnak, hogy ne haragudjon, de nem tudok vele menni (a miért mellékes), vennék két mozijegyet és beülnék a barátommal a filmre, ha már annyira érdekes.
Mondd meg a srácnak, h számodra ő csak barát, meg h szereted a párodat, és ha így is benne van a moziban akkor oké.
persze a párodnak is mondd el, h kivel leszel, és így már nem megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!