Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyek egy másik férfival moziba az megcsalás?
Ha egy olyan férfival elmegyek moziba, akiről tudom hogy tetszem, akkor az megcsalás?
Az én részemről TUTI, hogy nem fog SEMMI se történni, mert én nagyon-nagyon szeretem a páromat. Viszont a film érdekel.
Ez megcsalás?
Én igent mondtam a meghívásra, és most lelkiismeret furdalásom van. Olyan, mintha megcsalnám a páromat, de tudom, hogy még egy kézfogás se fog történni.
Nem megcsalás, de a pároddal szemben bizalom ingatás, a barátoddal szemben pedig reménykeltés.
Kicsit önzőnek mondanám.
Nekem is volt ilyen, de megmondtam a srácnak, bár nehéz volt, mert én is szerettem a társaságát, - hogy én nem tudok vele bármennyire is szeretnék barát lenni, mert neki reményei vannak és nem tud kilábalni, míg a képben vagyok.
Nőiességednek hiúságodnak jót tesz, de már tudod, hogy tetszel neki érd be ennyivel szerintem. Megérheti.
Esetleg mikor már neki is lesz szerelme, onnantól lehetnétek már barátok, de ez így most nem éppen az. Részéről tuti, és nem fer vele szemben. Szóval hívd csak fel és mondd el ezt neki :-)
Szerintem nem az.
Viszont úgy érzem magad sem érzed helyesnek, (ha már felmerült ez a kérdés benned) szóval ne tedd.
Miért nem mégy a pároddal megnézni a filmet ? Vagy egyedül ?
Ha a barát nem érezne többet irántad, és a férjed előtt nem titkolnád, titkoltad volna eddig, akkor nyiltan elmehetnél vele. Így magad is tudod, hogy nem helyes, aminek viszont következménye lehet.
Az ilyen csajok teszik fel a részegen leszoptam egy másik srácot, de szeretem a barátomat, mi legyen?
Miért nem a barátoddal mész? Egy filmet elég sokáig vetítenek? Miért hülyíted a másik szerencsétlent?
Végezetül, te mit szólnál, ha a barátod egy másik csajjal menne el moziba?
Ha a barátod nem tud róla, akkor szerintem valamilyen szinten megcsalás, vagy legalábbis játék a tűzzel... ami a megcsaláshoz vezető út.
Fordított helyzetben zavarna, ha a barátod másik lánnyal menne moziba kettesben? Akinek ráadásul tetszik is? Van egy olyan sejtésem, hogy akkor azt a kérdést tennéd fel, hogy vajon a barátod akar-e valamit a lánytól...
Őszintén, miért ragaszkodsz hozzá, hogy vele menj el erre a filmre? Vonz a veszély? Vagy mi?
Mert mondhatod, hogy barátok vagytok, de ez nem szép dolog a sráccal szemben, ne hitegesd, ne húzd az agyát... Vagy jól esik, hogy valaki odavan érted és kicsit flörtölgethetsz?
Egyébként nem, nem megcsalás, de valamiért fura nekem ez a helyzet... és neked is, mivel rosszul érzed magad tőle, szóval gondold át kicsit.
A páromat sajnos a ház melletti közértig nem lehet elcsalni a szoba 4 fala közül. Egyedül meg nagyon sz.r akárhova is beülni. Kivéve könyvtár.
A srác meg tudja, hogy nem lehet közöttünk semmi.
Attól, hogy az eszével tudja, hogy nem lehet köztetek semmi, attól még ha veled tölti az idejét (ha több is lesz) akkor a szive, és a remény vezeti ám !
Ha ilyen a párod (de még nem férjed), hogy nem szeret eljárni, te pedig igen, akkor miért nem váltassz párt, akivel e igényedet is kielégíthetnéd ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!