Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom barátjának a felesége azt állítja, hogy a férjével van kapcsolatom, ami persze nem igaz. Párom átlicitált hozzájuk, hogy kérdezzem meg a feleséget, persze tagadott. Te mit tettél volna a helyemben?
Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 20:13
1/7 tetro válasza:
Átlicitált? Azt mégis hogy csinálta?
2/7 anonim válasza:
Biztos adtál rá okot, azért állítanak rólad ilyet. Tudod, nem zörög a haraszt...
3/7 anonim válasza:
te mentél át megkérdezni a feleséget?
és akkor te kitől hallottad ezt?
4/7 anonim válasza:
Tulajdonképpen mit akarsz kérdezni?
Az ismerös felesége mondott valakinek valamit - de hogy kinek és konkrétan mit, az nem derül ki.
A barátod áthivott oda, de nem értem, miért? A feleség tagadott - de MIT, hogy minditt valamit, vagy hogy azt mondta, amit te állitasz?
Eleve nem foglalkoztam volna azzal, hogy valaki ÁLLITÓLAG pletykál, de odamenni meg lejáratniamgam végképp nem lettem volna hajlandó.
5/7 anonim válasza:
Semmit.
Hol nem sz.rom le, hogy mit kamuzik rólam barátom barátjának felesége... Ha én tudom, hogy nem úgy van, akkor nem tökmindegy?
6/7 anonim válasza:
Logikai feladványnak is jó a kérdés. A végén azt kellene kérdezni,hogy most akkor ki nem féltékeny a másikra? :D
7/7 A kérdező kommentje:
Nem adtam rá okot, hogy féltékeny legyen az asszonyka. Ő mindenkire féltékeny csak most az én páromnak célozgatott arra, hogy nem akar családi botrányt, mármint nálunk. Én különben fütyülök az egészre és a férfitól kb. 15 évvel idősebb is vagyok
2012. szept. 24. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!