Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális dolog, hogy mostanába egy kapcsolatom sem tartós?
Hàt arról lenne szó, hogy 2009. aug.-ban össze jöttem egy nagyon gyönyörü csajjal és nagyon boldog 2 évet töltöttünk együtt. Sajnos 2011. jul. végén vége lett aminek az okàt a mai napig sem tudom és ezt elég bonyolult néha elmondani is màsoknak mikor kérdezték, eirni meg mèg nehezebb volna, de most nem is ez a lényeg. Mikor vége lett nagyon sokàig magam alatt voltam. Azota azért màr jobban vagyok de azota egy kapcsolat sem ment. Maximum 1honapot ha sikerült együtt lennem egy csajjal de az sem olyan volt mint amilyennek egy kapcsolatnak müködni kellene. Egyszerűen nem tudom szeretni úgy ahogy kell és ezért vetettem màr vèget azota vagy 4-5 kapcsolatnak. Az a baj h utàna lelkiismeret furdalàsom van mikor szakitanom kell egy csajjal mert nem szeretek senkit sem megbàntani és főként nem kihasznàlni. "Ami nem megy nem kell erőltetni" Keresem a csajok tàrsasàgàt hàtha meg talàlom azt aki kell nekem. Mind idàig kevés sikerrel. Az exemmel akivel 2évig voltam együtt màr kb. 3 honapja nem beszéltem de viszont nagyon sokszor eszembe jut. Kaptam tőle egy plüss àllatot és annélkül nem is tudok elaludni, de ha jo a forràsom akkor ő is azzal a plüssel szokott aludni amit tőlem kapott. Na szóval azota egy kapcsolatom sem megy sajnos. Most is 2-3 csajjal beszélek (ebből van olyan h a csaj kezdeményezte a dolgot) de lehet h ugyan ugy jàrok mint az utobbi 4-5 kapcsolataimmal, hogy csak addig fognak érdekelni amìg össze nem jövök valamelyikkel, de màr nem akarok egyet sem megbàntani ha ugy alakulna véletlen. Szerintetek ez miért lehet, hogy nem sikerül egy normàlis kapcsolatot is talàlni és miért vannak ezek a dolgok amiket fentiekben leirtam?! Nektek mi a véleményetek erről?
Légyszi ha kérhetném normàlis vàlaszokat irjatok. Köszönöm előre is mindenkinek aki segìtett és hozzà szólt.
szerintem SZIMPLÁN nem találtál senki igazán érdekeset. pont. az élet nem úgy megy, hogy rögtön megkapod a főnyereményt... ugyan mennyi erre az esély? nem akadtál össze olyannal, aki tényleg megfogna, ismét.
de ha az exedről ábrándozol unalmas pillanataidban, nem is kellene mással kezdeni. majd csak ha eldobtad a plüssödet, majd csak ha az az új személy lénye a régi helyére furakodik az agyadban. talán legyen ez a jele, hogy most kezdj kapcsolatot..
22/L
Első voltam
Nekem most lett vége egy 6 éves kapcsolatomnak szóval én sem találom nagyon a helyem egyelőre :)
3as hozzàszolonak.
Sajnàlom h vége lett. Szép hosszú idöt voltatok együtt. Akkor tudod te is h milyen cipőbe jàrok hisz te is ebbe jàrsz sajnos :-(
am én 24 éves vagyok :-)
Nekem ebbe a sztoriba az a furcsa,h nem tudom miert lett vege. Akkor az a lany nem szeret, szoval felesleges azon ragodni.
S szerintem a tobbi lanyban probalod meg ot megtalani, ami nem jo hisz minden ember mas, maskent is tudnak szeretni teged. 23 eves vagy ne gorcsolj ra! Ismerkedj, mert ahogy irasodbol levettem, neked legalabb jol megy. Idovel majd jon valaki aki egeszen mas lesz, s eszedbe se fog jutni az a lany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!