Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja véget ért egy 4éves kapcsolatom. Nagyon szerettem a lányt de elhagyott! Normális dolog haragudni rá?
2hónapig próbáltam visszaszerezni de nem sikerült mert aztmondta elmúlt a szerelme.Bár emberileg szeret.
Nagyon nehezen dolgozom fel a történést,hisz mindent megadtam neki.Hazai viszonylatban jólfizető állásom van,nem dohányzom,nem iszom,nem folytatok kicspongó életmódot,soha nem csaltam meg.És mindig éreztettem vele,hogy ő a mindenem.
Tartja még velem valamilyen szinten a kapcsolatot de az elmült pár hétben én már inkább haragot érzek iránta.
Bánt,hogy itt hagyott.Persze szeretem még de abban biztos vagyok,hogy már nem békülnék ki vele.Szerintem sosem tudnák ezek után már ugy a ránézni mint eddig.
Persze az életnek azért van jó oldala is.Fél évvel ezelött elkezdtem egy vállalkozást ami egyre jobban beindul.Sokkal jobban alakul mint ahogy azt vártam erre az időre.Ennek nagyon örülök!Ez egy kicsit tudja tompítani a fájdalmamat.Legfőképp ő miatta akartam,hogy meglegyen mindene és boldog legyen az élete mellettem.
Csak most ez idegesít,hogy miért haragszom rá...
Hiszen én alapvetően nem szeretek roszban lenni senkivel.Ahol tudok segítek!
És pont vele meg ilyen vagyok.
Vajon mikor múlik ez el nálam?
Bocsi ha kicsit hosszu voltam.
Szép napot mindenkinek:)
Én évek múlva sem fogok vele többet együtt lenni.Azért nem,mert örülök ha ebből a csalódásból érzelmileg kijövök.Többre nincs szükségem!Egy szövetségesem maradt,az idő.Ő majd segít!
Neki is elmondtam,hogy bármikor ittleszek neki mint ember,és ha kell segítek bármibe(emberileg,anyagilag,bárhogy...ha szükséges)de ami eltört azt már nem lehet megragasztani.Már sohasem lesz olyan mint újkorában:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!