Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20éves lány vagyok és volt egy 19 hónapos kapcsolatom egy 24 éves sráccal. Ő a mindenem de ő elhagyott. Várjak rá?
Te is tudod mit kell tenned...
Felejsd el! Tényleg sajnálom, és sok akaraterőt kívánok hozzá :( De egyértelmű, hogy nem szeret, akkor nem hagyott volna ott 19 hónap után azért mert sokat dolgozol és feszül vagy...
Én is ugyan ebben a cipőben vagyok!Engem 2 hete dobott ki hogy már nem szeret, 1 évig voltunk együtt, egy faluba lakunk és én is pultos vagyok!hát nálunk elég sok vita meg gond volt...és a rossz dolgokat hozom elő magamban hogy majd igy könyebb felejteni!én mondjuk elég jól viselem, de amikor csak teheted menj társaságba barátnővel csak egy kávéra ha többre nem is sokat beszélgess de ne az exről!igazából a multat le kell zárni ez igaz nem ilyen egyszerü...de felesleges hónapokig gyötörni magad!de hidd el van más aki jobb és elöbb utóbb belép az életedbe!20 évesen elöttünk az élet hagyd majd rájön mit veszített!Halgass zenét de ne szerelmes meg romantikus hanem ami felvidít!
(lehet ez ilyen magamat nyugtatom szöveg amugy, de nekem segít...szóval hajrá!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!