Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi van Velem? Eddig még nem...

Mi van Velem? Eddig még nem volt komoly kapcsolatom, csak ilyen 1 vagy másfél hónapos futó dolgok, de ha kezd komolyabbra fordulni a dolog egy fiúval akkor bepánikolok és odébb állok.

Figyelt kérdés
Nem feküdtem le még egy fiúval sem de a próbálkozás már megvolt, de mégsem jött össze. és azóta mindig ez van. Mit tehetnék, hogy ne meneküljek állandóan? Ez annyira rossz 21/L
2009. jún. 20. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld megbeszélni a sráccal, hogy te ilyen vagy, és próbáljon visszatartani, illetve erőlködj... Próbáld rávenni magad, hogy amíg nincs probléma kettőtök között addig nincs mitől menekülni :)
2009. jún. 20. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért kellene mindenáron lefeküdnöd valakivel ? Ha találsz egy olyan fiút,akivel megszeretitek egymást,akkor nem fogsz pánikolni.Ha pedig pánikolsz,akkor a kapcsolattal van baj.
2009. jún. 20. 16:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem, hogy mindenáron, hanem ha elkezdek randizni egy nekem szimpatikus fiúval, akinek én is bejövök és több találkozás után a fiú már járni szeretne velem, akkor pánikolok és tovább lépek, holott tökre tetszik a srác.....ez miért van????
2009. jún. 20. 16:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is pont ilyen vagyok. És ha a srác próbál visszatartani, mikor odébb állnék, akkor még inkább menekülni akarok. Tudat alatt lehet, hogy érzem, hogy a srác nem illik hozzám, és ezért szakítok mindig, amikor kezdene komolyra fordulni a dolog. Előbb-utóbb biztos találok majd valakit, de egylőre nem is hiányzik, a legutóbbi kapcsolatom eléggé kikészített, kell egy kis idő, hogy helyrejöjjek.

19/l

2009. jún. 20. 17:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor Te tudod, hogy miről beszélek.

Pedig ez a mostani srác tetszik (meg még jó pár ilyen volt)és mégis menekülök.Ezért nincs egy normális kapcsolatom sem, az aki pedig igazán kéne az vagy foglalt vagy én nem jövök be neki...Félek a fiúktól?néha ezt érzem.

2009. jún. 20. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:
szia.ha ujra és ujra találkozni szeretne veled az a fiú akkor ne menekűlj hanem bíztasson az hogy érdekled azt a srácot és szeretne veled további alkalmakat megismerni.próbáld magadat lenyugtatni és nem kell pánikolni beszélgessetek sokat erre való az ismerkedés minél többet beszélgettek mindenféléről annál inkább fogod érezni hogy nem fogsz elmenekűlni.te félsz az érzésektől de leginkább a csalódástól.bízz a másikban és engedd, hogy megismerjenek.
2009. jún. 21. 15:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen félek:( Köszönöm a biztatást,remélem segít.
2009. jún. 22. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!