Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így egészséges? Észrevettem, hogy minél komolyabb a kapcsolatom a lánnyal a következő dolog történik meg!
Azt hiszem az én párom is ilyen:P És ha bele gondolok én is ilyen vagyok vele, csak "nővér"-"anyuka" párosításban:D
persze sose hallgat rám, csak utólag:P
és én is valahogy így vagyok:P
(ha nem is mindig de néha...)
19-L
Nekem az első gondolatom az volt (az első hozzászólóval szemben) hogy uram, az ilyen pasiktól ments meg :)))
Egyébként én is ilyen voltam régen, csak lányban. Beleszerettem egy pasiba aztán rájöttem, szeretem-szeretem de mégjobban szeretném ha... na meg ha... hiszen úgy még tökéletesebb lenne, gondoltam ez mindenkinek jó egy szava sem lehet :)
De aztán rájöttem, hogy ez nem így megy.
Ne kérdezd mi történt, nem tudom. Már nem akarok megváltoztatni senkit, nem akarom megjavítani, örülök, hogy az emberek olyanok amilyenek. Így mindenki más, mindig van egy kis újdonság.
Egyszer olvastam, valami cikket, ahol le voltak írva a típusok. Volt olyan, aki a saját életét feláldozva a párját akarja tökéletesíteni és az ő útját egyengeti és állandóan vele foglalkozik és mindig talál rajta valami hibát. Nem mondom, hogy betegség de idegesítő lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!