Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdt egy hivatásossal mit tegyek?
A barátom 27 én 19.
3 hónapja vagyunk együtt szeretem is és ma este kiderült h 2 éve le feküdt egy prostival...
Mit tegyek ? Nem tudom el képzelni hogy ezek után szexuálisan vonzódni fogok hozzá :@ ti mit tennétek ???
Én tudom hogy zseni vagyok. Nem kell bíztatni, tisztában vagyok a menő minőségemmel. Na de idefeigylej, mert most megint okosat szólok! A nő nem teheti meg,mert egyrész csak! egy nő, másrészt meg mert pofátlan disznó azért! A prostizás az egy olyan dolog,hogy a férfi fizet, ezt a nő szereti, a nő meg ezért ad egy szolgáltatást, amit a férfi szeret. Oda vissza mindenki állati jól jár.
Egy egyéjszakás cafadékot ha felcspísz, és az a szemétláda arra hajt,hogy magának jó legyen, de téged le se szar, meg csak annyit értél neki alapon elküld a fenébe, és te megis sérülsz lelkileg, még ebben a férfinak mi is az előnye? mi jó származik neki belőle? Semmi. Egy egyoldalú szar vesztes pozicíó, amiből csak a cafadék jön ki jól. Ez így nem bót!
"A nő nem teheti meg,mert egyrész csak! egy nő"
Na és még csodálkozol, hogy csak egy prosti hajlandó hozzádnyúlni....
ma 22:01
Én a mindenkori páromra úgy tekintek mint a gyermekem potenciális anyjára. A gyermekem anyjában pedig örülnék, ha nem járna 30 f@sz.
az 1 éjszakásokra kitérve.
ha te hagyod,hogy közben csak a csajnak legyen jó,meg sérülsz közben,vagy mi a f@sz,meg közben téged le sem sz@r a bige,akkor az a te gyengeséged.
az 1 éjszakás egyetlen hátránya,hogy dugás után is el kell viselni egy ideig a társaságát,ha ott alszik,vagy amíg lelép.
meg ha valami extra dolgot akarsz,akkor ott alkudozni vele.
mondjuk ezt a sérülsz közben dolgot alapból nem értem,sosem tapasztaltam.
azért csípsz fel egy 1 éjszakást-vagy hagyod,hogy a csaj kezdeményezzen-hogy kiéld magad rajta,nem azért,hogy bármit is bizonyíts neki.
nem?
Kedfes, figy, kicsit félreérted sztem. Én máshogy gondoltam, lehet nem úgy jött le. Az egyéjszakás, az egy elég függő helyzet. Nem biztos, hogy a férfi fél egyéjszakásnak szánta! De ha a nő csak annyiba nézte,hogy egyszer megkúratja magát vele, aztán eldobja, akkor SÉRÜL ezáltal a férfi önbecsülése. Felér egy elutasítással ugyanis, ha csak ennyire kellett.
Nem biztos,hogy én csinálok valamit rosszul. Mint írta a hosszú szöveget író, vannak ilyen nők, akiket disckoban ha felcsípsz ,eleinte hajlik erre arra, de főleg a saját öröme javára. Tehát fekszik, csak elvár, de semmit nem ad. Aztán végül egy elég egyoldalúra sikeredett szex jön ki a végére. Ez pedig nem vitás,hogy a felcsípett nőnek a jó csupán. MEgvezeti, átbassza, eldobja. Ez elég nagy sérülésnek számít valakinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!