Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdt egy hivatásossal mit tegyek?
A barátom 27 én 19.
3 hónapja vagyunk együtt szeretem is és ma este kiderült h 2 éve le feküdt egy prostival...
Mit tegyek ? Nem tudom el képzelni hogy ezek után szexuálisan vonzódni fogok hozzá :@ ti mit tennétek ???
én meg vagy 20 hivatásost is megdugtam.
akkor?
nincs ebben semmi.
a szabadidő eltöltése nő hiány/unalom esetén,ennyi.
te is kezeld akként.
Na és akkor mi van? Te is fogsz még elég olyat tenni az életben amit mások nem néznek jó szemmel. Ő pasi és dugni akart egy hivatásos pedig még mindig az olcsóbb és könnyebb megoldás.
Tedd túl magad rajta és ne használd fel ellene azt amit múltban előtted csinált. Most veled van és téged szeret, koncentrálj erre.
vannak "rendes" lányok is, akik gusztustalanabbak tudnak lenni
szóval egy egy éjszakás semmivel nem jobb szerintem
de egyébként leszarom a párkapcsolati problémádat :D
Te is gondolom csináltál már olyat, ami meg szerinte gusztustalan. Gondolom előtte lefeküdtél már mással. Az mennyiben más? Semennyiben. Nem minden prosti büdös-mocskos-nemibeteg. Persze, ha egy diszkóban felszedett jöttmenttel feküdt volna le, akiben ki tudja, hányan jártak gumi nélkül aznap este, azzal semmi baj nem lett volna, igaz?
És hozzád a következő pasid hogy fog szexuálisan vonzódni? Hiszen lefeküdtél már valakivel! Ez undorító!
kérdező menj fel ilyen oldalra,ahol ezek a csajok vannak és nézd meg,hogy milyen cicababák,nem útszéliek.
és azt a misfits óta különben is tudjuk,hogy a jó csajok nem terjesztik a hív-et:D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!