Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdt egy hivatásossal mit tegyek?
A barátom 27 én 19.
3 hónapja vagyunk együtt szeretem is és ma este kiderült h 2 éve le feküdt egy prostival...
Mit tegyek ? Nem tudom el képzelni hogy ezek után szexuálisan vonzódni fogok hozzá :@ ti mit tennétek ???
Számomra nem konkurecia egyik sem.
Mindent megtudok adni szerencsére a páromnak és képzeld csak el boldog mellettem és még fizetnie sem kell :O Gondolom ez elképzeélhetetlen számodra.
Igazából sajnállak,látszik, hogy nulla sikered volt a nőknél az életben...nyugodtan prostizz, legalább szexet kapsz ha már valódi érzelmeket nem.
Én pasiként mondom, hogy elég gáz ha már annyira lúzer valaki, hogy fiztőshöz kell fordulnia.
Te pedig szánalmas vagy 50 akárnáyn %-os.
Egy normális párkapcsolat össze sem hasonlítható a k€rvázással vagy az egyéjszakás kalandokkal.
25/F
Oké, nem azt ítam,hogy mindenkinek az. De a legtöbbnek az.
Nem igaz,hogy nulla sikerem volt, csak az igaz,hogy minden lehetőséget kihagytam, mert szartam rá, nem akartam sose ismerkedni, puncsolni senkinek. Nem vagyok haverkodós. Nőkkel főleg nem. CSak szexre kellenek, szexuális kielégülés "eszközei" számomra, semmi több. Sokkunk van így ezzel biztosan. Márpedig azok a nők, akik kiszemeltek, egy ilyet mint én sosem kapnak meg, mert inkább a prostit választom, és ilyen értelemben számukra igenis konkurrencia, még ha nem is sejtik, hogy állatira nem vesztenek semmit vele,ha lemaradnak rólam :))
De hát mindenre van példa, előző, abszolút elfogadható amit írsz, te egy olyan vagy és kész, én meg egy ilyen. EZ az élet! CSak bizonyos helyzetekben tudni kell tolerálni, ha valaki máshogy áll hozzá bizonyos dolgokhoz, és ami történt az megtörtént, ami a hátunk mögött van, azzal már nem érdemes többé foglalkozni. Csak jelen van meg jövő ami számít.
1. Semmi közöd nincs hozzá hogy mit és kivel csinált két évvel előtted!
2. Jobb lesz neki nélküled!
3. Egy szánalmas nyafka éretlen p.csa vagy akit jobb nagy ívben elkerülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!